Hoff hindret tap

Start tok mandag imot Notodden i den siste treningskampen før seriestart i 1. divisjon. Espen Hoff ble målscoreren for Start da lagene spilte 1-1.

1-1 i generalprøven for Start

Oppgjøret, som gikk av stabelen på Sukkevann, var makrellagets generalprøve før seriepremieren mot Sarpsborg 2. påskedag.

– Dette var ujevnt og variabelt, er Start-trener Mons Ivar Mjeldes dom etter kampen.

NRK fulgte kampen:

90. minutter: Kampen blåses av på 1–1.

75. minutter: Det er i øyeblikket jevnspilt mellom lagene. En relativt moderat generalprøve av Start dette, hittil.

Oppvarming før Start Notodden

Espen Hoff (nærmest) sørget for 1-1 på Sukkevann. Her fra oppvarmingen.

57. minutter: 1-1! Espen Hoff setter inn utligningen.

46 minutter: Sondre Tronstad og Amin Nouri kommer inn for de gule og svarte. Owello og Kristjansson setter seg på benken.

Pause: Start med et par gode muligheter på tampen av omgangen, men makter ikke å utligne ledelsen før pause og går til hvilen med 0–1 i bagasjen.

35 minutter: Notodden har hatt de to største mulighetene utenom scoringen. Jesper Mathisen har fått gult kort etter en stygg takling.

18 minutter: 0-1! Notodden tar, litt mot spillets gang, ledelsen ved Aleksander Nynes. Inntil scoringen har Start hatt ballen mest, men uten å være dominerende.