Normal

Symfonisk jazz på Sørlandstoppen

Hilde Hefte fra Kristiansand er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 16.januar  

Hilde Hefte
Foto: Alf Solbakken

Hilde Hefte
Foto: Alf Solbakken

Hilde Hefte regnes i dag som en av Norges ledende jazzvokalister og det er med stor glede vi presenterer henne med en vakker, kjent melodi fra hennes nyeste cd utgivelse "An Evening in Prague" som har fått strålende kritikker og som mange mener er en av fjorårets vakreste album. 

Hilde Hefte har vært i Praha og spilt inn cd'en live i studio med et av Europas beste symfoniorkestre, nemlig The City of Prague Philharmonic Orchestra. 

"An Evening i Prague"

er blitt en vakker balladesamling og vi har valgt melodien "Tenderly" til Sørlandstoppen.  Arrangementene er skrevet av Egil Kapstad som er en stor kapasitet innen jazzpiano, komponering og arrangering.  Dirigent for orkesteret er Mario Klemens. Videre deltar Egil Kapstad (flygel), Nisse Sandström (tenorsax), Bjørn Alterhaug (bass) og Eyvind Wahlen (trommer).

 

Hilde Hefte i Praha
Foto: presse

Symfonisk jazz utfordrer country

Hilde Hefte utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av countrysangeren Arly Karlsen fra Birkeland etterfulgt av trubaduren Tore Thomassen fra Lillesand, disco-duoen Syntax-e fra Kristiansand, Venke Knutson fra Birkeland og Maria Arredondo fra Vennesla.

 

 

Stemmeliste

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 16.januar begynner fredag 11.januar og fram til programslutt

1. You're still back there / Arly Karlsen

2. Nyere modell / Tore Thomassen

3. Big love / Syntax-e

4. Crazy over you / Venke Knutson

5. Kyrie Eleison / Maria Arredondo

6. Tenderly / Hilde Hefte