NRK Meny
Normal

Skadefri ØIF-tropp jakter sin 8. strake seier

For første gang i årets sesong er hele A-lagstroppen til ØIF skadefri. Det lover godt når laget møter Haslum søndag, sier sportslig leder Per Carsten Michelsen.

ØIF Arendal

Søndag kveld møter ØIF Haslum på bortebane. Den siste tiden har ØIF vært preget av skader på flere spillere. Nå er imidlertid hele A-lagstroppen skadefri.

Foto: Liv Eva Welhaven Løchen/NRK

Selvtilliten til Per Carsten Michelsen og resten av ØIF er høy i forkant av søndagens bortekamp mot Haslum som ligger på 4. plass på tabellen.

– Vi føler ikke at vi er uovervinnelige, men vi reiser ikke til Oslo med noe annet i hodet enn at vi skal vinne kampen. Selvtilliten er høy nå, og Haslum ligger jo også bak oss på tabellen og har slitt litt i et par kamper, så vi er optimistiske, sier Michelsen til NRK.

Hele A-lagstroppen på plass

Per Carsten Michelsen, ØIF Arendal

Sportslig leder i ØIF Per Carsten Michelsen.

Foto: Liv Eva Welhaven Løchen/NRK

Den siste tiden har laget vært preget av skader på flere sentrale spillere. På fredagens trening var hele troppen samlet og samtlige spillere skadefrie, for første gang i årets sesong.

– Nå er alle 19 spillere i A-lagstroppen på plass. Det er gøy. Folk begynner å bli friske og hvis vi klarer å holde det sånn kan dette bli bra, konstaterer Michelsen.

David Svenningsen, ØIF Arendal

David Svenningsen har vært ute lenge med skade. Nå er også han snart på vei tilbake.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Før søndagens kamp ligger ØIF ligger på 2. plass på tabellen. Laget har vunnet de sju siste kampene, i cupen og serien.

ØIF satte klubbrekord i eliteserien da de slo Nøtterøy på hjemmebane for en uke siden. Aldri før hadde klubben vunnet fem eliteseriekamper på rad.

– Ikke et umulig lag å slå

Hvilke utfordringer møter dere hos Haslum?

– De har jo Erlend Mamelund som er mye av laget. Men hvis vi klarer å finne på noe taktisk lurt for å stagge ham og et par av de andre spillerne tror jeg det kan gå bra. Haslum er ikke et umulig lag å slå.

De neste ukene blir tøffe for ØIF med en cupkamp og en seriekamp i uka to uker på rad.

– Vi er såpass godt trent at vi skal tåle dette. Hvis troppen holder seg frisk og fin slik den er nå skal vi klare å spille disse kampene og også gjøre det bra, sier Michelsen.

Kampen mot Haslum starter klokken 18.00.