Hektisk natt for politiet

Politiet har hatt mange oppdrag natt til søndag. Det meste har handlet om fyll og bråk.

Arendal sentrum

Illustrasjonsfoto

Foto: Eliassen, Håkon / Håkon Eliassen/NRK

– En høyst normal helgenatt. Ingen store hendelser, men mye fyll og bråk, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt til NRK.no.

Natt til første pinsedag er vanligvis en tid mange drar på byen, men en lang finale i Melodi Grand Prix kan ha ført til at mange ble hjemme i stede for å dra på byen.

– Man skal ikke se bort ifra at MGP-finalen kan ha ført til at dette ble en mer vanlig helg for politiet, sier Ugland.

Her er utdrag fra politiets logg fra lørdag kveld og natt til søndag:

22.48: To personer blir tatt for besittelse av mindre mengder narkotika i det de kommer i land fra ferga fra Danmark i Kristiansand.

01:10: En 20 år gammel mann blir anmeldt for urinering på offentlig sted i Tollbodgata i Kristiansand.

01:28: En 25 år gammel mann blir anmeldt for drikking på offentlig sted i Arendal sentrum.

02:31: En mann ble sendt til legevakta for behandling etter at han ble slått ned på et utested i Flekkefjord sentrum i 02.30-tiden natt til søndag. Politiet pågrep like etter to mistenkte menn, som nå er anmeldt for volden.

02:35: En 18 år gammel mann blir anmeldt for ordensforstyrrelser i Kristiansand sentrum. Ifølge politiet er den unge mannen kranglete og skaper mye bråk. Han nekter å høre på politiet og blir til slutt satt i arresten på politistasjonen i Kristiansand.

05:48: En mann blir pågrepet etter å ha slått i flere parkerte biler i Søgne. Flere ruter ble knust. Mannen blir satt i arresten og er nå anmeldt for skadeverk.