NRK Meny
Normal

ØIF har 15 spillere på ønskelisten

ØIF Arendal har allerede vært i kontakt med 15 nye spillere med tanke på neste sesong. Samtidig kjemper klubben om å overleve i eliteserien.

ØIF Arendal

Det kan bli store utskiftninger i ØIF-stallen neste sesong.

Foto: Sander Heggheim/NRK

Per Carsten Michelsen

Sportslig leder i ØIF Arendal Per Carsten Michelsen.

Foto: Håkon Eliassen / NRK

– Vi jobber med flere spillere, faktisk 15 stykker. Nå skal vi ikke ha 15 nye spiller. Vi skal ha to eller tre, men vi går ut bredt for å se hvem som kan være interessert, sier sportslig leder Per Carsten Michelsen til NRK.no.

– Vi har et ønske om å sikre oss en høyreback som kan være et soleklart førstevalg. Det er en posisjon vi har slitt med de siste åra. Men vi ser også på kantspillere og midtbacker, fortsetter han.

Nok et tap

Men det store spørsmålet er om ØIF Arendal klarer å holde seg i eliteserien. Søndag kveld kom lagets tap nummer 12 denne sesongen. Foran publikum på hjemmebane tapte de 26-33 mot Elverum.

Arendalslaget har nå 14 poeng og ligger på en niendeplass. Kun et poeng foran Nøtterøy som ligger på kvalikplass.

– Vi fikk serielederen på besøk og det ble vanskelig, men det var ikke en kamp vi regnet med å vinne. Det kommer viktigere kamper, sier Michelsen.

Uten poeng mot Elverum blir det svært spennende i de tre siste kampene i denne eliteseriesesongen. ØIF Arendal kan rykke ned, og de kan klare å komme til sluttspillet.

– Målet vårt er å holde oss i eliteserien. Vi skal overleve, sier han bestemt.

– Drittsesong

Det har vært en sesong med mange utfordringer. I forrige uke ble det kjent at skaden playmaker David Svenningsen pådro seg under kampen mot Nøtterøy er så alvorlig at han er ute resten av sesongen.

– Det er jo litt typisk at dette skjer nå. Det har rett og slett vært en drittsesong, sa Svenningsen til NRK.no rett før helga.

ØIF Arendal møter Falk Horten hjemme, Follo HK borte og Bækkelaget hjemme i de tre siste kampene av årets sesong.