NRK Meny
Normal

Fyll, bråk og menn som tisser på offentlig sted

Politiet har brukt natt til lørdag 24.september på samme måte som de pleier. Det handler stort sett om fulle menn som ikke klarer å oppføre seg. Her er nattas politilogg.

politiet
Foto: Kari Løberg Skår / NRK

Kl. 2221, Kristiansand: En person er bortvist fra sentrum etter ordensforstyrrelse på utested i Markensgate.

Kl 2227, Kristiansand: Åpenbart beruset gutt på 17 år satt og halvsov på benk i sentrum. Tatt med inn til politivakta der han blir hentet av foreldre.

Kl. 2351 Kristiansand: Gjest har slått til dørvakt på utested i sentrum.

Kl. 0001 Vennesla: Klage på aggressiv gjest på Hunsfoss i forbindelse med oktoberfestival.

Kl. 0003, Kristiansand: En overstadig beruset mann går om bord i båt i Otterdalen. Ved sjekk har han skader i hodet. Kontrolleres av ambulanse og kjøres hjem.

Kl. 0018, Grimstad: En mann på 21 år bortvises fra sentrum resten av natta fordi han er overstadig beruset og aggressiv.

Kl.0115, Kristiansand: En mann på 62 år anmeldes for urinering på offentlig sted i Kirkegata i Kristiansand sentrum.

Kl.0123, Grimstad: Politiet kom over en mann med kutt i hodet i Storgata. Han ville ikke sys. Ble plastret av ambulansepersonell.

Kl.0151, Kristiansand: Overstadig beruset mann kjøres til arresten da han ikke kunne ta vare på seg selv og urinerte offentlig.

Kl.0317, Kristiansand: Redningsaksjon iverksatt etter vitneobservasjoner av en jente som hopper i elva Otra. Brannvesenet med båt og dykkere, ambulanse, redningsskøyte, politi med båt og mannskap på land deltar.

Kl.0503, Kristiansand: Redningsaksjonen avsluttes uten funn i samråd mellom Operasjonsleder og HRS.