NRK Meny
Normal

Ingen pågrepet

Ingen er pågrepet etter at en 67 år gammel mann ble funnet skamslått og forlatt i veien.

Politihuset i Arendal
Foto: Sundsdal, Svein / NRK

Politiet har i dag avhørt flere vitner, men har ingen mistenkte i saken.

Mannen er til behandling på Sørlandet sykehus i Arendal. Tilstanden hans er onsdag ettermiddag stabil og han har kun pådratt seg moderate skader, ifølge sykehuset.

Ingen er så langt pågrepet etter at en 67 år gammel mann ble funnet kraftig forslått og forlatt i veibanen ved Barbu i Arendal i dag morges.

Plukket opp hjemme

Politiet tror mannen ble hentet av flere ungdommer i sitt hjem i går kveld, ble banket opp og forlatt ved Barbu. Der har han ligget i hele natt, ute av stand til å ta vare på seg selv.

Mannen er slått, kuttet med kniv i armen og har brennmerker på låret.

Mannen, som er en kjenning av politiet, ble funnet like etter klokka halv sju i dag. Nå leter politiet etter gjerningsmennene, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder politidistrikt.

Politiet har foretatt tekniske undersøkelser på veien der mannen ble funnet og i hjemmet hans.

Brennmerker og kutt

- Mannen ble funnet like utenfor sentrum av Arendal i forslått tilstand. Han var kraftig banket opp og ble hentet av en ambulanse. 

- Han hadde blodutredelser i ansiktet, begge øynene var klistret igjen og han har kutt i den ene armen som kan tyde på bruk av kniv. Han har også brennmerker på det ene låret, sier Arnesen.

- Hva forklarer 67-åringen om hva som har skjedd?

- Han er nå under behandling og vi har ikke vært i kontakt med ham. Ut fra tilstanden hans tyder det på at han har ligget ute hele natten. Han skal være plukket opp i en bil og siden ha blitt dumpet i området, sier Arnesen.

Politiet ber om tips i saken.