NRK Meny
Normal

Fulle folk ga politiet mye å gjøre

Bråk, urinering på offentlig sted og høylytte fester. Politiet brukte svært mye ressurser på fulle folk natt til søndag.

Politi

Politiet måtte stri med fulle folk hele natt til 1. påskedag. (Illustrasjonsfoto).

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Her er sakene politiet måtte jobbe med natt til 1. påskedag:

Klokken 00.15, Grimstad: En mann blir bortvist fra sentrum av Grimstad for resten av natten på grunn av fyll.

Klokken 00.30, Farsund: Vakter ved et utested tar beslag i falsk legitimasjon fra en person som forsøker å komme seg inn. Forholdet anmeldes til politiet.

Klokken 00.40, Arendal: En ung mann anmeldes av politiet for drikking på offentlig sted da han blir tatt i Kirkegata.

Klokken 00.55, Øvrebø: Politiet drar til en fest ved Slettebrotan på grunn av en høylytt fest med mye folk som har pågått over tid. Patruljen demper festen og sender folk hjem.

Klokken 00.55, Kvinesdal: Bråk på en pub. En beruset gjest krangler med og truer vakter, og blir kjørt hjem av politiet.

Klokken 01.15, Lyngdal: Vaktene ved Rosfjord Strandhotell har problemer med en gjest som truer og slår. Den unge mannen pågripes, anmeldes og kjøres til arresten i Kristiansand.

Klokken 01.20, Kristiansand: Politiet kommer over en vanskelig gjest ved Pir 6. Mannen er beruset og nekter å gjøre som politiet sier. Han pågripes, anmeldes og kjøres til arresten.

Klokken 01.44, Risør: Politiet rykker ut til husbråk med vold. En mann pågripes og kjøres arresten i Arendal.

Klokken 02.15, Tvedestrand: Amper stemning og mange kranglete mennesker i sentrum. En politipatrulje sendes til stedet for å dempe gemyttene.

Klokken 02.40, Farsund: Det er amper stemning og tilløp til flere slagsmål utenfor kebabkiosken i sentrum. En patrulje blir sendt til stedet for å roe folk ned.

Klokken 02.45, Mandal: En ung mann blir skallet ned i sentrum av Mandal, og blir sendt til legevakta uten alvorlige skader. Gjerningsmannen stakk fra stedet.

Klokken 03.10, Arendal: En mann anmeldes for urinering på offentlig sted da politiet tar ham da han gjør sitt fornødne i sentrum.

Klokken 03.15, Songdalen: En taxisjåfør i Nodeland ber om bistand da en kunde ikke vil gjøre opp for seg. Politiet finner huset hvor kunden bor og anmelder ham.

Klokken 03.25, Mandal: Politiet anmelder en person for urinering. Mannen blir tatt i Bryggegata.

Klokken 04.20, Mandal: En mann anmeldes for pirattaxikjøring. Bilen ble også avskiltet da den ikke hadde vært gjennom EU- kontroll.

Klokken 04.20, Flekkefjord: To menn pågripes, mistenkt for skadeverk. Mennene har blant annet kastet blomsterpotter inn gjennom vinduer på en bil. Forholdet anmeldes.

Klokken 05.15, Mandal: En mann anmeldes for urinering på offentlig sted i Store Elvegate i Mandal.

Klokken 05.30, Mandal: Tre unge menn anmeldes for drikking på offentlig sted.

Politiet skiver også at de natt til søndag hadde flere meldinger om fest og høy musikk mellom klokken 23.00 og 02.00, men at de ikke hadde kapasitet til å gjøre noe med disse på grunn av andre oppdrag.