NRK Meny
Normal

Fra Hamburg til Mandal

Når Marion Ravn holder konsert i Buen kulturhus i Mandal fredag kveld, kommer hun rett fra Tyskland hvor hun varmet opp for poplegenden Lionel Richie.

Marion Ravn

Marion Ravn tar et avbrekk fra turne i Europa.

Foto: Kari Løberg Skår / NRK

– Publikum i Tyskland vet ikke hvem jeg er og har aldri hørt musikken min. Så får jeg plutselig spille for 17 000 mennesker annenhver kveld, det er en unik mulighet, sier Ravn.

Hun skal varme opp for Richie på 14 konserter i februar og mars. I går hadde hun en halvtime på scenen. Nå gleder hun seg til å ha sin egen konsert i Mandal.

– I går hadde jeg bare to musikere med meg på scenen, så det var en akustisk konsert. I Mandal blir det trøkk med fullt band. Så er det gøy at det er min egen konsert. At folk har kjøpt billetter med mitt navn på og kan låtene. Så selv om jeg har kost meg hele uken har jeg gledet meg veldig til i kveld, sier Ravn.

Nettopp det å spille med eget, fullt band setter hun spesielt pris på.

– Det har vært drømmen hele livet å ha et eget, bra band. Hittil har jeg hatt mere akustiske konserter, det har vært mye intervjuer og andre ting. Nå skal jeg virkelig reise ut og spille egne konserter med fullt band i ryggen, sier Ravn.

– Vi skal spille låter fra hele karrieren min og en del låter fra det nye albumet mitt, sier Ravn.

Hør intervju med Marion Ravn:

Sørlandssendinga fredag ettermiddag.

Marion Ravn
Foto: Kari Løberg Skår / NRK