Fløy slo Start ut av cupen

3. divisjonslaget Fløy slo storebror Start 4-3 i en dramatisk cupkamp på Flekkerøya onsdag kveld.

Scoringene fra kampen

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi trener godt og det gir resultater. I dag treffer vi på alt. Jeg vil ikke si vi var heldige, for man får det man fortjener, men det var mange som leverte på årsbeste, sier Fløy-trener Mathias Andersson.

Hjemmelaget sjokkåpnet da Christian Tveit sendte Fløy i ledelsen allerede etter to minutters spill.

Utover i første omgang hadde likevel Start de fleste sjansene og etter 36 minutter kom utligningen, da Dennis Antwi nådde ballen før Fløys keeper og trillet den i mål.

Scoret to da Fløy slo Start ut av cupen

11 magiske minutter

Seks minutt ut i første omgang kom et nytt sjokk da Henrik Dahlum sendte Fløy i ledelsen igjen. Få minutter sendere scoret Erlend Skagestad på et flott langskudd, og like etter satte Christian Tveit inn sitt andre for dagen.

Dermed ledet Fløy 4-1.

Det ble en blytung oppgave for Start og den ble enda verre da Jens Kristian Skogmo fikk sitt andre gule kort for dagen og ble utvist etter 67 minutter.

To Start-scoringer mot slutten av kampen skapte ny spenning i kampen, men det holdt ikke.

Starts trener Steinar Pedersen sier laget var for dårlige i første del av andre omgang, og at dette ble helt avgjørende.

– Vi ødelegger for oss selv i en periode på 20 minutter i begynnelsen av andre omgang. Vi er sløve i enkelte faser av spillet og dårlige en mot en. Vi er sløve på noen innleggssituasjoner og vi vet at Fløy er gode i boksen, sier Pedersen.

Fløy-Start
Foto: Line Haus / NRK

– Historisk

Fløy-trener Mathias Andersson sier laget skrev fotballhistorie denne kvelden.

– Vi har skapt historie på Flekkerøy som aldri kommer til å bli glemt, og det var der motivasjonen lå. Vinner vi i dag skriver vi historie, sier Andersson.

Fløy-trener Mathias Andersson etter seieren mot Start

Fløys trener Mathias Andersson.

Start-trener Steinar Pedersen etter tapet mot Fløy

Start-trener Steinar Pedersen etter cup-tapet.