– Vi kan slå hvem som helst

2. divisjonslaget Fløys trener mener det er fult mulig å ta seg videre i cupen. I kveld møter de formlaget Sandnes/Ulf fra eliteserien på Flekkerøy.

Johannes Hardarson

Fløy-trener Johannes Hardarson er klar for kamp. – Vi kan slå hvem som helst, sier han.

Foto: Kim Nystøl / NRK

– Jeg er veldig spent. Det er selvfølgelig veldig gøy å møte et eliteserielag, sier Fløys trener Johannes Hardarson til NRK.no.

– Vi har selvsagt et håp om å gå videre, det er det ingen tvil om. Vi her ute på Flekkerøy tror vi kan slå hvem som helst. Det skal være vanskelig å slå oss på hjemmebane og det skal vi vise i dag.

Møter et lag i form

Men laget fra Flekkerøy i Kristiansand får en tøff oppgave hjemme på Colorlinebanen, motstanderen i andre runde av cupen er i form.

Sandnes Ulf imponerte da de slo Rosenborg 1–0 på Lerkendal i helga og ligger nå på en 10. plass i eliteserien.

Men laget fra Rogaland har slitt i cupen tidligere. I fjor ble de slått ut av 3. divisjonslaget Staal Jørpeland.

– Vi møter et godt lag som har vist i god form i det siste. Det kan se ut som de spiller med et litt redusert mannskap i dag, men de har mange gode spillere at dette blir en tøff oppgave, sier Hardarson.

Spillere på Fløys juniorlag

Juniorspillerne på Fløy håper de eldste i klubben gjør jobben i kveld og tar laget fra videre i cupen.

Foto: Kim Nystøl / NRK

Håper på folkefest

Interessen for laget på den forblåste øya utenfor Kristiansand er stor. Nå håper arrangørene på folkefest på Colorlinebanen.

– Vi håper på mellom 400 og 500 mennesker. Folkefest blir det uansett, sier Vidar Sulland som er formann for seniorstyret.

Det er ikke bare trener Johannes Hardarson som har troa på laget i kveld. Flere av juniorspillerne på Fløy NRK.no møter før kampen tror A-laget har gode sjanser.

– Rødt kort til Tommy Høland og to mål av John Olav Nordheim. Da er vi videre, sier juniorspiller i Fløy Oscar Tønnessen.