Florian på Sørlandstoppen

Florian har nylig flyttet tilbake til hjembyen etter flere år utenbys i Oslo, Vestby og Frankrike. Nå utfordrer han Sørlandstoppen.

Florian

Florian

Bak kunstnernavnet Florian finner vi artist, låtskriver og produsent Jann Florian Skoglund Voss som mange kanskje husker fra kristiansandsbandet Red Cloud som deltok på Sørlandstoppen helt tilbake i 1996.

Kjærlighet til musikk ble tidlig vekket da han er oppvokst i en usedvanlig musikalsk familie og fikk klassisk skolering på fiolin allerede fra treårsalderen.

Florian

Florian utfordrer Sørlandstoppen

Etter et par år på rytmisk linje på HIA forlot han hjembyen og har senere dukket opp i flere band som produsent og i live sammenheng.

Debutalbum

Florian er nå ute med sitt debutalbum”Tics and Tricks” som han har arbeidet med i flere år og som inneholder alt fra stemningsfylt halvakustisk souljazz, electronica til funk og disco. Florian har spilt på flere steder i Oslo, har gjestet klubbkonseptet Lipstick og var dessuten headliner på årets Dragonfly Festival i Sverige i høst og også blitt remixet til bruk i reklamefilm.

Utfordrer

Florian utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Sindre Hunsbedt fra Kvinesdal, etterfulgt av Art by Accident fra Grimstad, Jorunn Hansson-Messel fra Kristiansand, Anne Marie Almedal også fra Kristiansand og countryartisten Big-B fra Lillesand.

Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista. Neste ukes nykommer kan du høre fredag i vår ettermiddagssending på radio, og på våre internettsider. Det blir også en liten presentasjon i vår Kulturkalender på TV fredag i vår distriktssending. Fra fredag kan du forhåndsstemme på din lokale musikkfavoritt på SMS.

Stemmeliste:

1. Critical Point / Sindre Hunsbedt
2. Linneah / Art By Accident
3. Keep up the Faith / Jorunn Hansson-Messel
4. Himmelblå / Anne Marie Almedal
5. I love trouble / Big-B
6. Pleasure Smile / Florian