NRK Meny
Normal

Flere innbrudd på Sørlandet

Etter en hektisk pinsehelg har politiet på Agder hatt en langt roligere natt til mandag.

Politiloggen

Her er loggen fra politiet:

Klokken 00.15, Nodeland: Politiet fikk melding om innbrudd hos en bedrift i Songdalsveien. De fant en knust rute i hoveddøren. Gjerningspersonene var borte da politiet kom til stedet, og det er usikkert om noe er stjålet.

Klokken 01.37, Kristiansand: Et forsøk på innbrudd hos en bedrift i Svanedamsveien ble oppdaget av en vekter. Da politiet kom var gjerningspersonene borte. Forholdet blir anmeldt av bedriften.

Klokken 01.46, Kristiansand: En mann på 23 år ble bortvist fra byen etter krangel med vaktene på en restaurant.

Klokken 02.20, Kvinesdal: Politiet rykket ut til slåssing utenfor en restaurant. En 33 år gammel mann ble slått av en 23 år gammel mann. Begge personene ble bortvist fra stedet. Den fornærmede ønsket ikke å anmelde forholdet.

Klokken 03.21, Kristiansand: En 44 år gammel mann ble pågrepet ved Mjåvann industriområde etter mistanke om ruskjøring. Han ble fremstilt for utvidet blodprøve og fratatt førerkortet.

Klokken 07.00, Kristiansand: Det ble meldt om innbrudd og skadeverk på en adresse i Markensgate. En vask hadde blitt ødelagt, og det resulterte i vannlekkasje. I tillegg hadde plassen en del andre skader.