NRK Meny
Normal

Fionnualas armbrudd utsetter jubileumskonsert

Fiolinisten i Secret Garden brakk begge armene i februar. Skadene er fortsatt ikke leget og Kilden må utsette utsolgte konserter.

Secret Garden

I 1995 vant Secret Garden Eurovision Song Contest i Irland med «Nocturne» og siden har Rolf Løvland og Fionnuala Sherry solgt over fire millioner album.

Foto: Janne Aateigen / NRK

Bandets 20-års jubileumskonsert med Kristiansand Symfoniorkester og gjester i Kilden i Kristiansand skulle etter planen ha gått av stabelen i mai. Begge konsertene som var satt opp i mai,er utsolgte. Nå utsettes imidlertid konsertene til 28. og 29. august.

Fionullala Sherry

Fionnuala Sherry har brukket begge armene i et uhell i Dublin. Hun blir ikke spilleklar til konsertene i mai.

– De siste undersøkelsene viser at skadene er så kompliserte at Fionnuala ikke blir spilleklar til de oppsatte konsertdatoene i mai, skriver Kilden i en pressemelding.

I februar brakk fiolinist Fionnuala Sherry begge armene under et uhell i Dublin. Venstre albue og høyre håndledd ble påført kompliserte brudd. Hun ble hasteoperert og kirurgene opererte inn metallplate for å holde bruddene på plass i begge armer.

– De gode nyhetene er at legen bekrefter at Fionnuala vil bli fullt restituert når hun får nok tid til fysioterapi og opptrening. Hun er veldig motivert til å begynne å øve til jubileumskonserten så fort gipsen fjernes. Men hensynet til helsen hennes må komme først, er Rolf Løvland i Secret Garden.

Ettersom interessen for konsertene har vært så store, setter bandet og Kristiansand Symfoniorkester opp en ekstra ettermiddagskonsert i Kilden Teater og Konserthus lørdag 29. august.

Se Fionnuala Sherrys hilsen til fansen.

Flonnuala hilsen fansen