Palmesus 2015
Foto: Sindre Hopland/NRK

Festivaler på Sørlandet

Oppsummert

Siste nytt om Palmesus, Skral, Canal Street og andre festivaler på Sørlandet.

  • – God stemning, mye folk

    Skalldyrfestivalens første kveld ble gjennomført på en ordentlig måte, ifølge politiet. To personer er anmeldt for drikking på offentlig sted. Politibåten kontrollerte 33 båtførere i Mandal i løpet av kvelden og natta. En båtfører tatt med promille.

  • Frafaller konkurskrav

    Bjørn Eidsvåg, Jason Derulo og Hkeem frafaller kravene sine til konkursboet etter Hovefestivalen, skriver Dagbladet. De tre artistene krevde til sammen 1,2 millioner kroner av konkursboet, ifølge Agderposten.

    bjørn eidsvåg
    Foto: Gitte Johannessen / NTB scanpix
Skralfestivalen som starter i Grimstad i morgen, tilbyr for første gang et eget festivaluniversitet med små korte forelesninger innimellom konsertene. Tilbudet er et samarbeid med Universitetet i Agder.
En kvinne fra Arendal som jobbet på strandfestivalen Palmesus i Kristiansand, er innlagt på sykehus med smittsom hjernehinnebetennelse..Kommuneoverlegen i Arendal ber nå festivaldeltakerne om være oppmerksomme på feber de neste ukene.
I ettermiddag åpnet festivalen Palmesus i Kristiansand. En publikumsforsker mener festivalen er flinke til å pushe grensen for å nå de unge. Arrangørene innrømmer at deltagerne blir grundig analysert.