NRK Meny
Palmesus 2015
Foto: Sindre Hopland/NRK

Festivaler

Oppsummert

Siste nytt om Palmesus, Skral, Canal Street og andre festivaler på Sørlandet.

 • Migos til Palmesus

  Den amerikanske rapgruppa Migos kjem til Kristiansand og Palmesus til sommaren. Det skriv arrangøren på nettsida si. – At vi klarte å booke dei stadfestar posisjonen vi etterkvart har opparbeidd oss, seier festivalsjef Leif Fosselie.

  2018 EA Sports Bowl - Arrivals Migos
  Foto: Omar Vega / AP
 • Turboneger til Kvinesdal

  Turboneger skal spille under musikkfestivalen Norway Rock i Kvinesdal til sommeren. Det skriver arrangøren i en pressemelding. Ogå Ingenting, Return og Luxus Leverpostei skal på scenen.

  Knut Schreiner i Turboneger
  Foto: Kim Erlandsen, NRK P3
 • Kraftwerk til Pstereofestivalen

  Tyske Kraftwerk anses for å være internasjonale elektropionerer, og har de siste årene turnert med avanserte lysshow med 3D-effekter. Kraftwerk bringer med seg 8500 briller til publikum når de kommer til Trondheim 16. august.

 • TNT til Steinkjerfestivalen

  Etter avlysningen i fjor, er det nå klart at hardrockbandet "TNT" kommer til Steinkjerfestivalen i sommer. – TNT har sterkt ønsket dette for å gjøre det godt igjen etter avlysningen i fjor. Det blir anledning til å høre og synge med til klassikere som "10 000 Lovers","Seven Seas", "Intuition" og "Harley Davidsen" Vi gleder oss! skriver Steinkjerfestivalen i en pressemelding.

 • Vil støtte Norway Rock

  Rådmannen i Kvinesdal vil årlig støtte Norway Rock Live med 75 000 kroner i fem år. Forutsetningen er at festivalen blir evaluert hvert år, skriver Agder.

  Norway Rock Festival
  Foto: NRK
Både profesjonelle drageflygere og folk flest fikk prøve seg under helgens Dragefestival i Kristiansand. Festivalen gikk over to dager. Lørdag ble det bygd 300 drager, søndag var det tid for å fly drager. Målet med festivalen var å gjøre Kristiansand til en mer leken og inkluderende by.
Truls og David i TRxD spiller på Skral. Etter kun ett år som artist har de fått gjort mye
Festivalen kaller seg Norges koseligste festival. Og en av de som fikk æren av å gi publikum musikalsk sommervarme i ettermiddag var tjue år gamle Sigrid Raabe. Det unge stjerneskuddet likte å være på festival på Sørlandet.
Toffen er godt fornøyd med årets Skralfestival