NRK Meny
Palmesus 2015
Foto: Sindre Hopland/NRK

Festivaler

Oppsummert

Siste nytt om Palmesus, Skral, Canal Street og andre festivaler på Sørlandet.

 • Mø til Skral

  Den danske artisten Mø kjem til Skral Festival i Grimstad til sommaren. Ho skal stå på hovudscena den 11. juli. Mø er blant anna kjend for låta «Lean on».

  MØ
  Foto: Sony
 • Palmesus-gründere går hver til sitt

  Heine Strømme selger seg ut av Palmesus, mens Leif Fosselie beholder sin eierandel på 50 prosent. Fosselie fortsetter som daglig leder og festivalsjef. Lund Gruppen går inn som ny medeier i Palmesus.

  Leif Fosselie
  Foto: Anne Wirsching / NRK
 • Astrid S til Skral

  Astrid Smeplass kommer til Skral Festival i Grimstad neste år, som pågår fra 10-11.juli. – Astrid S er en helstøpt artist som leverer på toppnivå hver eneste gang hun går på scenen, sier daglig leder Toffen Gunnufsen i en pressemelding.

  Astrid S på P3 Gull 2016
  Foto: Kim Erlandsen, NRK
 • Flere artister til Canal Street

  Kim Larsen, Madcon, Julie Bergan og Violet Road er fire nye artister som deltar på Canal Street i Arendal. Festivalen arrangeres 25.- 28. juli. Festivalleder Mats Aronsen, sier at de i år satser ekstra mye på ungdomskonserten.

  Julie Bergan på Midnattsrocken
  Foto: Anders Boine Verstad / NRK
Både profesjonelle drageflygere og folk flest fikk prøve seg under helgens Dragefestival i Kristiansand. Festivalen gikk over to dager. Lørdag ble det bygd 300 drager, søndag var det tid for å fly drager. Målet med festivalen var å gjøre Kristiansand til en mer leken og inkluderende by.
Truls og David i TRxD spiller på Skral. Etter kun ett år som artist har de fått gjort mye
Festivalen kaller seg Norges koseligste festival. Og en av de som fikk æren av å gi publikum musikalsk sommervarme i ettermiddag var tjue år gamle Sigrid Raabe. Det unge stjerneskuddet likte å være på festival på Sørlandet.
Toffen er godt fornøyd med årets Skralfestival
Europe med Joey Tempest I front spiller i dag i Kvinesdal