Normal

Mye promillekjøring i natt

Tre ble tatt for promillekjøring, mens to bileiere mistet lappen for å ha overlevert bilen til en beruset person.

Fyllekjøring (Illustrasjonsfoto)

(illustrasjonsbilde)

Foto: Scanpix / SCANPIX

Det første tilfellet var i Eydehavn klokken 23.50. Føreren av bilen, en mann i sekstiårene, skal ha kollidert i en midtrabatt, og flere ganger ha holdt på å kollidere med andre kjøretøy. Politiet anmelder mannen for promillekjøring.

Eieren av bilen, som også er en mann i sekstiårene fra Eydehavn, satt ved siden av sjåføren. Han blir anmeldt for å ha overlatt bilen til en beruset person. Også han mistet lappen.

En politipatrulje stoppet en bil i Risør klokken 01.39, hvor man mistenkte at føreren hadde promille. Den 22 år gamle mannen fra Oslo, siktes for promillekjøring og mistet lappen.

Det siste tilfellet av promillekjøring på Agder i natt, var i Arendal klokken 03.50. Politiet fikk meldinger om at en bil vinglet på E18. En politipatrulje fra Tvedestrand fant bilen. Føreren var en 20 år gammel mann fra Kristiansand og eieren som satt i passasjersetet var en 41 år gammel mann fra Lillesand. Begge mistet lappen på stedet.

– Ellers har det vært en relativt rolig natt til søndag på Agder, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder Politidistrikt.