NRK Meny
Normal

Evan Seleven på Sørlandstoppen

Onsdag 20.juni avslutter vi Sørlandstoppen før vi tar ferie med Kristiansands nye rockehåp Evan Seleven og "Pay to Win". 

Evan Seleven
Foto: Arne Wilhelm Tellefsen

Siste gang før sommerferien presenterer vi den omtalte rockegruppa Evan Seleven fra Kristiansand som nylig har gitt en EP med fire låter.  De karakteriserer selv sin musikk som et sted mellom Nirvana og Beach Boys og mener deres musikk er lyden av sommer, moro og iskrem.

Det skjer mye for dette bandet for tida og usignerte Evan Seleven var satt opp på hovedprogrammet til verdens største musikkbransjetreff  South By Southwest i Texas i mars, hvilket regnes som en uvanlig prestasjon for et ukjent band og en aldri så liten sensasjon.  De hadde releasekonsert på Garage i Oslo og var to uker senere i Studentersamfundet i Trondheim.

 

 

Evan Seleven
Foto: Arne Wilhelm Tellefsen

Quart-aktuelle

De ble allerede før jul booket av Jørgen Skauge til årets Quartfestival som mener de har noe spesielt på gang.

Bandet består av Nils Olav Drivdal/vokal/gitar, Daniel Woodhill/gitar, Dan Korneli/trommer og Tanita Grindland Johansen /bass. Evan Seleven skal bruke sommeren på å spille inn debutalbumet som ventes ferdig til høsten.

Rock fra Kristiansand utfordrer pop fra Mandal 

Evan Seleven utfordrer Sørlandstopplista som toppes av Ruben Cordell fra Mandal etterfulgt av Draumir fra Flekkefjord, Vidar Furholt fra Marnardal, Tara fra Kristiansand og Heroes & Zeros fra Lillesand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 20.juni begynner fredag 15.juni og fram til programslutt

1. Ruben Cordell/View Divine

2. Draumir, Flekkefjord /Black Smoke

3. Vidar Furholt/kan ikkje stanse

4. Tara/Dream of Red Jogging Shoes

5. Heroes & Zeroes/A Strange Constellation

6. Evan Seleven/ Pay to Win