En person til sykehus etter vold i Vennesla

Ved 11-tiden ble en mann pågrepet, og siktes nå for vold mot en mann i 50-årene i Vennesla. Sistnevnte ble kjørt til sykehus med hodeskader etter hendelsen.

Laster kart, vennligst vent...

Voldshendelsen skjedde i et boligområde på Vikeland.

Ved 11-tiden fredag ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

– Han har et perifert forhold til boligen hvor dette skal ha skjedd. Han sitter nå i arresten. Vi har foreløpig ikke tatt stilling til om han vil bli begjært varetektsfengslet, sier Vennesla-lensmann John Thomas Homme til Fædrelandsvennen.

– Han har et perifert forhold til boligen hvor dette skal ha skjedd. Han sitter nå i arresten. Vi har foreløpig ikke tatt stilling til om han vil bli begjært varetektsfengslet, sier Homme.

Politiet fikk melding om det de betegner som en alvorlig voldshendelse klokken 0.50 natt til fredag. Det var et vitne som ringte inn meldingen til politiet, opplyser operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB.

Politiet gjennomførte vitneavhør i løpet av natten, og ble også ferdige med åstedsundersøkelsene.

Voldshendelsen skjedde i et boligområde på Vikeland. Det er ingen familierelasjon mellom mannen i 50-årene og den siktede. Den skadde mannen ble kjørt til akuttmottaket på sykehuset i Kristiansand.

Homme opplyser at politiet leter etter en annen person som også er mistenkt.