Normal

Elev til sykehus etter slagsmål

En elev er kjørt til sykehus, og en er pågrepet etter et slagsmål mellom to elever på Tangen videregående skole.

slagsmål tangen
Foto: Elise Rønnevig Andersen / NRK

– Politiet fikk melding klokken 12.43 i dag om et slagsmål mellom to elever på Tangen videregående skole i Kristiansand. En av de to elevene var påført skade i ansiktet, og ble kjørt i ambulanse til Sørlandet sykehus, sier operasjonsleder Geir Andersen ved Agder politidistrikt.

Klokken 13.25 opplyser politiet at de har pågrepet en person, som er siktet for hendelsen.

– Politiet pågrep noe senere en mistenkt. Han er nå innbrakt til Kristiansand politistasjon, og skal avhøres om forholdet. Det er ukjent foreløpig hvilket skadeomfang den skadede eleven er påført, sier Andersen.

– Når fornærmede blir i stand til det, så vil vi etter hvert avhøre ham. I tillegg vil vi avhøre den mistenkte i saken, i tillegg til vitner som har vært på stedet under denne hendelsen, opplyser operasjonslederen.

Kjevebrudd

Guttene det dreier seg om skal være 18 og 20 år gamle. De skal ha kommet i konflikt med hverandre på utsiden av skolebygget, men det er uklart hva som er bakgrunnen for konflikten. Det er den yngste av dem som er skadet. Ifølge etterforskningsleder, Kjell Erik Eriksen, har den fornærmede fått slått ut minst en tann. I tillegg mistenkes det kjevebrudd.

Assisterende rektor ved Tangen videregående skole, Wenche Westergren, vil ikke uttale seg om detaljer i saken.

– Det har vært en hendelse mellom to elever, og vi jobber med saken. Mer kan jeg foreløpig ikke uttale meg om, sier hun.