NRK Meny
Normal

Eidsvåg truer med å «ta en Bieber» i kveld

Bjørn Eidsvåg truer med å løpe av scenen og hive seg i sakrestiet, dersom publikum ikke oppfører seg under fredagens konsert i Kristiansand.

Bjørn Eidsvåg

«Ved den minste antydning til hysteri eller vannsøling på min konsert i Søm kirke i Kristiansand i kveld, stormer jeg rett ut i sakrestiet.» skriver Bjørn Eidsvåg på Twitter.

Foto: NRK

– Ved den minste antydning til hysteri eller vannsøling på min konsert i Søm kirke i Kristiansand i kveld, stormer jeg rett ut i sakrestiet, det skriver Bjørn Eidsvåg på Twitter fredag morgen.

Internett har eksplodert med reaksjoner, artikler og hets etter sjokk-stuntet til popidolet Justin Bieber under torsdagens minikonsert i Oslo.

– Stormer ut i sakrestiet

Laster Twitter-innhold

NRK har fredag formiddag vært i kontakt med Eidsvåg, men han ønsker ikke å kommentere sitt utspill.

En sang var nok

Nyheten om at Bieber fikk nok etter en sang har spredt seg som ild i tørt gress og preger nyhetsbildet over store deler av verden.

- Dette gidder jeg ikke mer, sa Bieber og stormet ut. Da hadde 21-åringen forsøkt å tørke opp vann som lå på scenen og ødela for han.

Se Biebers utbrudd her:

Justin Bieber holdt en intimkonsert for utvalgte fans på Chateau Neuf i Oslo 29. oktober 2015. Etter kun én låt stormet han av scenen.

Det falt ikke i smak hos TV2 som hadde booket artisten og skulle sende opptak av konserten på tv.

Klokka 22.55 la Bieber ut en lang beklagelse på Instagram.

Laster Instagram-innhold

Turnestart i «Kjell Nupens kirke»

Eidsvåg er i Kristiansand for å åpne sin soloturne. Han har valgt Søm kirke som konsertarena, og han sier til NRK at det er helt bevisst valg.

– Jeg har et nært forhold til Søm kirke fordi jeg var tilstede under prosessen da Nupen jobbet med utsmykningen av kirken, jeg synes det er en fin ramme å starte turneen min her, sier Eidsvåg.

Eidsvåg bruker dagen til å forberede seg til kveldens konsert, og han sier til NRK at han ikke vil gå i debatt om utspillet på Twitter.

– Jeg sover mye før konserter, sier Eidsvåg med et smil.

Søm kirke

Konserten til Eidsvåg holdes i Søm kirke i Kristiansand fredag kveld.

Foto: Jan Jørg Tomstad / NRK