NRK Meny
Krimteknikere ved Kilden
Foto: Hilde Skarvøy Gjestland / NRK

Drapsforsøk med brekkjern

Oppsummert

 • En 40 år gamle mannen er tiltalt for drapsforsøk på sin eks-kone, men nekter straffskyld etter tiltalen.
 • Det var 6. februar 2017 at politiet rykket ut til parkeringshuset ved Kilden Teater- og konserthus i Kristiansand etter melding om vold.
 • Ba om beskyttelse før overfallet

  Kvinna som ble utsatt for vold med brekkstang av eksmannen, ba om beskyttelse tre dager tidligere. Det fortalte et vitne fra familievernkontoret i Kristiansand tingrett i dag. Vitnet opplyste at kvinna hadde fått avslag på besøksforbud av politiet. En 40 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk mot ekskona i februar i år.

 • Erkjente at han tok med brekkjernet

  Den tiltalte mannen erkjente i retten at han hadde med brekkjernet, men hevder at ekskona fikk tak i det og han ville ta det ifra henne. En 40 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk mot ekskona si. Hun ble funnet hardt skadet i parkeringshuset til Kilden i februar i år.

 • Hevder ekskona holdt brekkjernet

  En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk med brekkjern, hevder ekskona hadde brekkjernet . Ei kvinne ble livstruende skadet i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand i februar i år. Han hevder kona falt i trappa, og husker bare at hun hadde blod på seg. Han erkjenner ikke straffskyld, men erkjenner vold mot ekskona.

 • Tiltalte forklarer seg igjen

  En 40 år gammel mann som er tiltalt for drapsforsøk med brekkjern, startet med å forklare seg i Kristiansand tingrett i dag. Han er tiltalt for drapsforsøk på sin ekskone i februar i år i Kristiansand. Nå forklarer han seg om barnefordeling og uenigheter i forkant av angrepet på ekskona.

 • Vitne til volden

  Et vitne så en mann stå hevet med brekkjern over kvinna i parkeringshuset ved Kilden i Kristiansand i år. – Personen hevet brekkjernet mot meg og jeg valgte å løpe vekk. Jeg har tenkt jeg burde ha grepet inn, sa vitnet i retten i dag. En mann er tiltalt for drapsforsøk mot sin ekskona.