Politiet undersøker åsted i Søgne
Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Drapet ved Søgneelva

Oppsummert

En 14 år gammel gutt har erkjent drap på en jevnaldrende jente i Søgne, ifølge Agder politidistrikt.

 • Dømt til å oppheve sikkerhetstiltak

  Barnevernstjenesten i kristiansandsregionen er dømt for ulovlig tvang og frihetsberøvelse overfor 16-åringen som drepte en jevngammel jente i Søgne i 2015, skriver Fædrelandsvennen. Gutten bor på en statlig institusjon for voksne.

  Politiet undersøker åsted i Søgne
  Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix
 • Får ikke vite motiv etter drap

  Politiet ønsker ikke å offentliggjøre informasjon om hvorfor en jente (14) i Søgne ble drept av en gutt (14) i august. Politiet ønsker ikke å offentliggjøre verken motiv for drapet eller dødsårsaken. Siden den mistenkte gutten er mindreårig vil ikke saken bli behandlet i rettssystemet.

 • Apparat rundt 14-åring sjekkes

  Alle enheter som har vært involvert i 14-åringen som har tilstått drapet på ei jevngammel jente i Søgne, skal nå rapportere hva slags hjelp gutten har fått tidligere. Det sier kommunelege Vegard Nilsen. Han sier det er for tidlig å mene noe om hvorvidt kommunen har sviktet.

Søgne kirke åpner dørene for folk som er i sorg. Torsdag kom det fram at ei jente på 14-år ble drept av en jevnaldrende gutt.
Oppvekstsjefen i Søgne kommune Jon Wergeland etter at en 14 år gammel gutt drap en 14 år gammel jente.
Ordfører Åse Severinsen etter drapet i Søgne.
En 14 år gammel gutt tilsto overfor politiet at han hadde drept ei jevngammel jente. Hun ble funnet for litt under to uker siden i Søgneelva.
Fungerende ordfører i Søgne, Helge Andersen er preget av nyheten om drapet. En gutt på 14 år har tilstått å ha drept en jevngammel jente