Dette skjedde natt til søndag

Glatte veier, blind vold, brann og hjemmefest ute av kontroll. Politiet har hatt mye å gjøre i løpet av natta. Her er politiloggen.

Politi

Politiet i Arendal sentrum(arkiv)

Foto: Håkon Eliassen / NRK

Kristiansand, kl. 05.47: Ansatte oppdager en ukjent mann i 2. etasje på Jernbanestasjonen som opptrer truende når han blir tilsnakket. Han har antageligvis kommet seg både inn og ut via et stilas på stedet, deretter rotet rundt i bygget. Det er i tillegg gjort innbrudd i en bil i bakgården, og politiet leter etter mannen, som er en kjenning, i sentrum.

Kvinesdal, kl. 06.43: Det brenner i moelvenbrakke ved Storekvina. Det er ukjent om det befinner seg folk i brakken, og nødetatene er på vei.

Kristiansand, k. 05.30: En bil har sklidd og gått ned en skråning, deretter på taket i Skibvig Ringvei. To av tre personer i bilen er tilsynelatende uskadd.

Arendal, kl. 02.53: En 57 år gammel mann er overfalt av tre, for ham, ukjente menn ved Færvik. Vedkommende har mindre kutt på kinn og hodepine, og kjøres til legevakt for sjekk. Han er også frastjålet 500 kroner.

Grimstad, kl. 02.23: På Østerhus har det vært innbrudd i bolig i løpet av kvelden. Åstedsundersøkes gjøres av politiet søndag formiddag.

Kristiansand, kl. 02.17: En 25 år gammel mann er er slått i ansiktet utenfor gatekjøkken av en ukjent person, og kjøres til legevakt for sjekk.

Kristiansand, kl. 01.42: En mann (26) anmeldes for urinering oppetter utstillingsvindu. Han erkjenner forholdet og vedtar bot på stedet.

Kristiansand, kl. 00.52: En 31 år gammel mann blir lagt i jern av vakter på utested etter at han hadde gått løs på dem. Han innsettes i arresten og anmeldes for forholdet.

Lillesand, kl. 00.20: En varebil har kjørt av veien på glatt føre på E18 ved Songefjelltunnelen. Føreren, en 33 år gammel mann, er uskadet. Bilen er hentet av bilberger etter kort tid.

Kristiansand, kl. 00.19: En mannlig pasient (18) har utøvd vold mot kvinnelig sykepleier (47), som pådrar seg mulig ribbeinsbrudd. Mannen pågripes og kjøres til arresten.

Tvedestrand, kl. 23.59: En bil kjørt av veien og rullet rundt ved Fiane. En kvinnelig fører (56) er lettere skadet og kjørt til legevakt for sjekk. Hun får førerkortet beslaglagt, og saken etterforskes.

Hovden, kl. 23.55: En bil har kjørt av veien. Det er uklart hvem som har kjørt og det blir tatt blodprøve av en 23 år gammel mann og en 20 år gammel kvinne da begge to hevder at de var sjåføren. Begge får førekortet beslaglagt.

Birkenes, kl. 23.00: Hjemme alene-fest er ute av kontroll. Berusede 16-åringer må sjekkes av ambulanse. Politiet avslutter festen og varsler foreldre, som er bortreist for anledningen.