Dette skjedde natt til lørdag

Politiet rykket ut til brann, slåssing og grovt tyveri, men hadde en rolig natt til lørdag. Her er politiloggen fra Agder-fylkene.

Politi

Politiet på Agder har hatt en rolig natt. (Arkiv).

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Kristiansand, klokken 00.19: Politiet fikk melding om et slagsmål der fire personer var involvert. Da politiet kom til stedet var det ingen som ville anmelde forholdet. En person ble bortvist fra sentrum resten av natten.

Flekkefjord, klokken 01.25: Politiet fikk melding om at vakter ved Grand Hotell holdt på en person som stjal en veske og gjorde hærverk på hotellet. Personen ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand, og forholdene vil bli anmeldt.

Arendal, klokken 01.32: Politiet fikk melding om at en kvinne om var utsatt for vold kom til legevakten i Arendal sammen med gjerningsmannen, som var en bekjent av kvinnen. Kvinnen var ikke alvorlig skadet, men forholdet ble anmeldt.

Kristiansand, klokken 01.34: Et par i Nils Fidjelands vei kom hjem og oppdaget grovt tyveri fra huset i løpet av kvelden. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse. Et vindu i huset var brutt opp, og to datamaskiner og alkohol var stjålet.

Lyngdal, klokken 04.27: Politiet fikk melding om brann i en enebolig i Belland. Alle beboere kom seg ut av huset. Tre kubbelys i stuen, som ikke var slukket, var årsaken til brannen. Alle de fem personene som bor i huset ble kjørt til Flekkefjord sykehus for å sjekke røykskader.