Dette skjedde natt til 17. mai

Les politiloggen her

Politi i Arendal
Foto: Leif Dalen / NRK

23:16: Politiet får meldinger om flere berusede mindreårige ungdommer på Kvarstein Gartneri i Kristiansand. Politiet drar til stedet og får avsluttet festen.

23:35: En overstadig beruset kvinne blir fraktet til legevakt. Hun ble funnet av politiet i Farsund.

23:37: Politiet må rykke ut til et utested i Kristiansand på grunn av en vanskelig gjest.

00:14: Politiet får melding om at en gjest skal ha truet en dørvakt på et utested i Mandal. De rykker ut til stedet, men mannen er forsvunnet.

00:20: En person har forsøkt å ta seg inn i en bil i Mandal sentrum. Alle rutene på venstre side er knust og det ble stjålet kontanter fra bilen. Politiet skal undersøke saken.

00:27: Politiet får klager på høy musikk fra en fest i Lyngdal. Politiet drar ut og får dempet musikken.

00:30: En 21 år gammel mann anmeldes for urinering på offentlig sted.

00:36: Politiet får flere meldinger om at folk oppholder seg i veibanen på Øyesletta i Kvinesdal. Politiet rykker ut og kjører hjem to ungdommer.

00:53: En 54 år gammel mann blir bortvist fra Arendal sentrum på grunn av dårlig oppførsel.

00:56: Politi og ambulanse rykket ut da en person ble slått ned på Spornes i Arendal. Fornærmede skal ha blitt slått i ansiktet, men var ikke skadet. Forholdet vil bli anmeldt.

01:00: En 50 år gammel mann blir bortvist fra sentrum i Arendal etter å ha laget bråk på et utested.

01:00: En 43 år gammel mann blir anmeldt fra Kristiansand sentrum etter ufin oppførsel. Han blir også anmeldt for legemsfornærmelse.

01:00: Politiet får flere meldinger om smell i et området ved Gamle Kirkeveg i Songdalen. Politiet rykker ut. De finner rester av fyrverkeri.

01:20: En person blir arrestert i Kristiansand sentrum. Han anmeldes for besittelse av slagvåpen.

01:30. En 26 år gammel mann blir pågrepet av politiet i Farsund sentrum for ikke å ha etterkommet pålegg fra politiet. Han våkner opp i arresten i Kristiansand 17. mai.

01:54: En 29 år gammel mann i Kristiansand blir pågrepet og satt i arresten på grunn av overstadig beruselse.

02:00: En 23 år gammel mann blir tatt med i arresten av politiet. Årsaken er at han ikke fulgte politiets pålegg etter han ble tatt på fersken da han urinerte på gata i Kristiansand. Han blir også anmeldt for vold mot politiet.

02:35: En bil med syv personer blir stanset i Gjerstad. Føreren av bilen er 16 år gammel. Han blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

02:39: To personer er pågrepet etter at en person ble angrepet på Nodeland i Songdalen ved 02.30-tiden i natt. De to personene er anmeldt for legemsfornærmelse.

03:03: Politiet får melding om et knust butikkvindu på Moseidmoen i Vennesla. En person skal ha løpt fra stedet. Politiet oppretter sak.

04:25: En 20 år gammel mann blir bortvist fra sentrum på grunn av truende oppførsel.

06:25 I løpet av natten ble en saluttkanon fra Vakttårnheia i Arendal stjålet. Politiet fikk melding om tyveriet klokka 06.25 17. mai.

Siste nytt fra NRK Sørlandet