NRK Meny
Normal

Dette skjedde i natt

Høy musikk fra russen, fall fra tak - bråkmaker på byen.

Dette skjedde i natt

MUSIKK OG BRÅK: Politiet oppsøkte to adresser etter høy musikk, mens en 22-åring ble pågrepet for ordensforstyrrelse i Kristiansand sentrum.

Foto: Eirik Damsgaard

Fra agderpolitiets operasjonslogg natt til lørdag:

Kl. 0016, Grimstad: Politiet oppsøker et vorspiel som spiller høy musikk på en adresse i Storgaten. Festdeltakerne er vei til byen idet politiet kommer fram.

KL. 0107, Kristiansand: På et russearrangement på Odderøya blir en 21 år gammel mann bortvist på grunn av ordensforstyrrelse i beruset tilstand.

Kl. 0152, Kristiansand: En 22 år gammel mann innbringes fra Vestre Strandgate til arresten på grunn av ordensforstyrrelse.

Kl. 0154, Grimstad: En 19 år gammel kvinne kan ikke ta vare på seg selv i Sauehaven. Politiet tar hånd om kvinnen.

Kl. 0242, Mandal: En russebuss i Skogsfjordveien spiller musikk for hele nabolaget. Når politiet kommer til stedet er russebussen borte.

Kl. 0509, Arendal: Politiet rykker ut til Havnegaten etter melding om full mann på taket. Mannen blir hentet ned med stigebil fra brannvesenet. Mannen opplyser at en annen mann har falt ned 7-8 meter fra taket og tatt seg hjem. Politiet oppsøker den skadde og tilkaller ambulanse. Skadeomfanget er ukjent. Hva de to 18-åringene utrettet på taket er heller ikke kjent.