Countrypop utfordrer

PG&FRANK fra Kristiansand er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 18. mars med ”I know everything”

PG og FRank

PG og Frank er utfordrere

Foto: Berit Govertsen

Vi er glad for å presentere god countrypop fra Sørlandet presentert av PG&Frank som de kaller seg nå, tidligere kjent som Stølen Fjellvang Band.

PG&Frank er influert av amerikansk country/rock og har nylig gitt ut cd’en ”Chasing the Wind” med 13 selvkomponerte sanger som allerede vekker oppmerksomhet.

Innspillingen startet i oktober i fjor i Kristiansand med Per Kjetil Farstad som tekniker og amerikanske John Beland som produsent, kjent både som musiker og produsent til store amerikanske stjerner. Beland jobbet videre med albumet og fullførte mastringsprosessen i USA hvilket har gjort at cd’en er i toppklasse innen sin sjanger.

Siden 1986

PG&Frank (Per Gunnar Stølen & Frank R. Fjellvang) har spilt sammen siden 1986 og holdt hundrevis av konserter med ulike band.

John Beland var på talentjakt og oppdaget duoen på en konsert i Kvinesdal og slik startet samarbeidet. De har fått med seg profesjonelle musikere på plata som Bruce Rasmussen (trommer), Jody Cameron (steel-gitar) og Larry Klimas (sax).

Utfordrer Jaabæk

PG&Frank utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av popynglingen Ingunn Jaabæk fra Øvrebø, etterfulgt av Trine Wulff fra Kristiansand, Merry November fra Risør/Kristiansand, Melkesyre fra Arendal og Helene Bøksle fra Mandal.

Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista. Sørlandstoppens nykommer kan du høre fredag i vår ettermiddagssending på radio, og på våre internettsider. Fra fredag kan du forhåndsstemme på din lokale musikkfavoritt på SMS.

Stemmelista

1. Who I really am / Ingunn Jaabæk
2. Ride / Tine Wulff
3. Purely on Cloud 9 / Merry November
4. Toralf og Nils / Melkesyra
5. Var jeg en vind / Helene Bøksle
6. I know everything / PG & Frank