NRK Meny
Normal

Bonde ranet med kniv og pistol

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

En mann i Søgne ble søndag kveld ranet med kniv og pistol av to mørkkledde menn.

Søndag kveld klokka 22.30 fikk politiet melding om at en bonde i Søgne hadde hatt to østeuropeere på besøk, som truet han til å åpne safen sin.

– Han ble oppsøkt av to menn med mørke klær, som var mørkmalte i ansiktet og snakket en blanding av norsk og polsk. De var bevæpnet med kniv og pistol, og truet mannen på en slik måte at han måtte åpne safen sin, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Kuttet hull på dekkene

Politiet rykket ut med mannskap, hund og teknikere, men fant ikke gjerningspersonene. De to mennene skal ikke ha fått med seg et stort beløp.

– I tillegg til å ta det som fantes i safen, stakk de to mennene hull på alle fire hjul på fornærmedes bil, slik at han ikke kunne følge etter dem, sier Osaland.

Ber om tips

Politiet har i løpet av mandag foretatt en rekke vitneavhør, og ber folk som har opplysninger som kan være interessante om å kontakte politiet.

Politioverbetjent Lloyd Larsen på Søgne- og Songdalen lensmannskontor sier han har god tro på at ranerne skal bli tatt.

– I utgangspunktet har vi fått inn interessant informasjon i vitneavhørene, men av etterforskningshensyn kan jeg ikke si så mye. Vi er fortsatt svært interessert i å få inn tips fra folk, sier Larsen.