Bolaños ordnet seier

Cristian Bolaños viste superklasse og avgjorde på overtid på Ullevaal. Start slo Vålerenga 3-2.

Cristian Bolaños

40 minutter var gått da Starts Cristian Bolaños ble spilt gjennom av Geir Ludvig Fevang.

Stolpen stod imidlertid i veien for Bolaños skudd. Men Fevang var raskt frampå og satte returen i mål.

Myggen så gult

Dermed gikk Start til pause med 1-0 ledelse borte mot Vålerenga. Og med gult kort til Erik "Myggen" Mykland, som brukte hånda i høyden - i stedet for hodet. Nå har Myggen to gule.

I andre omgang presset Vålerenga, mens Start forsvarte seg. Hunter Freeman måtte imidlertid tåle det gule kort etter en takling av Mohammed "Moa" Abdellaoue vel ti minutter ut i omgangen.

Og etter 67. minutter løp Moa gjennom på kanten og skjøt på halvspretten i nærmeste hjørne. Kenneth Høie klarte ikke å avverge, og 1-1.

Doffen scoret

Men Bernt Hulsker ordnet sørlandsk ledelse igjen i det 73. minutt. Etter en Cruyff-vending plasserte Bolaños ballen på pannebrasken til Bernt Hulsker, som fra fem meter styrte ballen i mål. 2-1 til Start.

Minutter senere satte Bolaños et skudd i tverrliggeren. Ballen spratt trolig ned inni målet, men dommeren valgte å ikke godkjenne det som scoring.

Så var det Doffens tur mot gamle lagkamerater.

Seks minutter før full tid stormet Vålerengas Kristofer Hæstad inn i startfeltet, og stanget inn 2-2.

Superhelten

Men Cristian Bolaños viste nok en gang sin superklasse. På overtid gjorde han alt selv. Driblet og løp gjennom, fikk en ball fra Borgersen og stanget ballen selv i mål.

Kampens store spiller avgjorde til 2-3, og Start kunne ta kvelden på tredje plass på tabellen.