Normal

Bjønnes på Twitter-turné

Er du rask, kan du booke din egen minikonsert med Trym Bjønnes.

Video Twitter-sanger

Trym Bjønnes har travle dager. Han flyr fra sted til sted og holder minikonserter for alle som ber ham om det på Twitter. Ja, han synger til og med for nettopp de som flyver av sted! Stuntet skal promotere den nye singelen hans «In the First Place».

Musikeren Trym Bjønnes (29) er svært aktiv på nettsamfunnet Twitter. En dag fikk han ideen om å reise rundt i Norge, og fortløpende ta imot konsertbestillinger fra folk via Twitter.

NRK Sørlandet booket Bjønnes via Twitter. Her kan du høre ham.

Nå er han i Kristiansand, og er du i byen, kan du bestille ham hjem til deg nå, via nettsamfunnet. Torsdag morgen drar han videre til Stavanger.

Book en konsert på Twitter.

– Jeg har lagt ut på en Twitter-turné. Det betyr at hvem som helst kan bestille en akustisk minikonsert med meg. Eneste begrensning er at bestillingen må komme på Twitter, og at du ikke er for langt unna byen. Det er 40 minutter mellom hver konsert, så det begrenser, sier Bjønnes.

Hektisk i Oslo

Da Bjønnes gjennomførte Twitter-turneen sin i Oslo fikk han stor respons. I løpet av 24 timer spilte han på hele 28 forskjellige steder. Alt fra NRK til barnehager, vorspiel, plateselskap og trikkestopp fikk besøk av den følsomme stemmen.

– Det har vært helt fantastisk. Dette er aldri blitt gjort før, og vi var veldig spente, men responsen er overveldende.

Bjønnes har ikke hatt det like travelt i Kristiansand, men han har fått flere oppdrag.

– Jeg er for eksempel akkurat booket inn til en hagefest klokka 21.00. Men jeg har fortsatt noe tid ledig i Kristiansand, sa Bjønnes til NRK i ettermiddag.

Oppvokst i Setesdal

29-åringen er oppvokst på Hovden i Setesdal, og har livnært seg som musiker de siste årene. Han har musikkutdanning fra Paul McCartneys musikkskole i Liverpool, og har i vår turnert med Rikskonsertene på ungdomsskoler landet over.

I løpet av året vil han gi ut sin første plate. Han håper derfor at Twitter-turneen vil gi ham økt oppmerksomhet.

  • Les mer om Bjønnes her.
Video Trym Bjønnes

NRK møtte Trym Bjønnes på Twitter-turné i Oslo.