Normal

Bieber-bursdag på kinoen

Det har svirret mange rykter rundt popsensasjonen Justin Bieber i det siste, noe som har resultert i at han har mistet flere av sine fans. Men det er ikke alle som svikter pophelten selv om det blåser litt rundt ham.

Bieber

Nærmere 100 «Beliebers» hadde samlet seg på Fønix kino i Kristiansand på lørdag for å delta på feiringen av Justin Biebers 20-års dag.

Blant dem var Karoline Sjøberg (11) og Mariana O`Kane (12). Med Justin Bieber caps og helt like T-skjorter. Antrekket fra topp til tå var godt planlagt og begge var klare for fest.

– Vi har telt ned helt siden januar. Vi har telt ned dagene og alt, forteller de ivrige jentene.

Justin Bieber 20 år

Karoline Sjøberg (11) og Mariana O`Kane (12) liker Justin Bieber veldig godt.

Foto: Linn Krågeland / NRK

Selv om Bieber har skapt trøbbel i det siste med flere "skandaler", så betyr ikke det at alle fans slutter å støtte han. Og disse jentene er ekte «Beliebers» som fortsatt ikke har mista tillit til sin store helt.

– Men jeg kan si en ting. Han bli ikke kvitt oss så lett, sier Sjøberg bestemt.

Flere henvendelser

Bakgrunnen for bursdagsfeiringen i Kristiansand var at Fønix kino fikk flere henvendelser via Facebook fra «Beliebers» som ønsket at de skulle lage et arrangement på artistens 20-årsdag.

Derfor ble det til at de satte opp begge Bieber-filmene og lagde et Bieber-maraton.

– Det er veldig lett å ha slike arrangementer. Vi bare tilrettelegger så godt vi kan, og så trives gjestene veldig godt i hverandres selskap, sa driftsleder ved Fønix kino, Kenneth Aslaksen, til NRK Sørlandet tidligere denne uka.

– Han er veldig kul

– Hva er så bra med Justin Bieber?

– At han er seg selv. Han bryr seg ikke om hva andre sier, forteller O`Kane, før venninnen legger til:

– Han er veldig kul, og så tørr han å være seg selv. Han er faktisk veldig kul, sier hun.

Det var filmene «Never Say Never 3D» og «Believe» som ble vist under feiringen. Fønix kino ventet at nærmere 200 «Beliebers» skulle delta på feiringen. Og etter Bieber-maraton på kino var neste post på programmet «Bieber-disko» i badelandet Aquarama.