Elektropopgruppa Bermuda Triangle nykommer på Sørlandstoppen

Bermuda Triangle prøver seg på Sørlandstoppen onsdag 20.mai med låta "One without the other one"

Bermuda Triangle
Foto: Torstein Øen

Sørlandstoppen er NRK Sørlandets musikkliste med utøvere fra Aust- og Vest-Agder. Vi mottar mye musikk fra både amatører og etablerte musikere som vil prøve musikken sin på Sørlandstoppen. Denne gang presenterer vi elektropopgruppa Bermuda Triangle som nylig lanserte sitt nye album ”Lover Computer City”, som er deres tredje utgivelse etter tre års fravær.

Elektronikaband

Bermuda Triangle live er svært underholdende og spiller dansbar, glamorøs og suggererende klubbmusikk. De har deltatt på Roskildefestivalen og på South by Southwest i Texas to ganger. De har også spilt på gigantmessa Popkomm i Tyskland 2 ganger og til og med på Popkomms julebord i vinter. Gruppa sikter seg først og fremst inn på markedet i Tyskland og Hellas foruten Norge med ”Lover Computer City”.

Nye vokalister

Bermuda Triangle
Foto: Lise Falch

Bermuda Triangle har gått fra å være en trio, via en duo til å bli et helt band som består av Jan-Tore Diesen (keyboards, gruppas produsent og drivkraft) fra Sogndalen/Kristiansand, Thomas Jacobsen (trommer), Anders Hunstad (bass), Marita Sørli (vokal) fra Mandal og Sverre Olav Rødseth (vokal). Diesen er lærer ved Norsk Institutt for Scene og Studio i Oslo hvor Marita Sørli har vært elev og hun ble plukket ut som ny, kvinnelig vokalist for elektronikabandet etter audition. Tidligere var bandet mer prosjektorientert, men er nå et fast band med to nye, dyktige vokalister.

Elektropop utfordrer pop/rock

Bermuda Triangle utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av RobiE fra Farsund etterfulgt av Bergtatt fra Risør, Silje Tronstad fra Kristiansand, Pony The Pirate fra Mandal og Heroes & Zeros fra Lillesand. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

1. When it’s raining diamonds / RobiE
2. Ægir / Bergtatt
3. Call me / Silje Tronstad
4. Walk the Shame / Pony the Pirate
5. Cipramillion / Heroes & Zeros 6. One without the other one / Bermuda Triangle