Båt sank til bunns etter ulykke

– Det har vært en nokså hektisk natt, opplyser operasjonsleder Geir Andersen i Agder politidistrikt. Her er politiloggen, natt til søndag.

Politi

Arkivbilde.

Foto: Eliassen, Håkon / Håkon Eliassen/NRK

Kvinesdal, kl. 02.36: Melding om slåsskamp med mange involverte ved utested i Kvinesdal.

Arendal, kl. 02.23: To personer innbringes fra Langbrygga i Arendal, mistenkt for besittelse av mindre mengder narkotika.

Kristiansand, kl. 02.21: Politiet får melding om slåssing på Rutebilstasjonen i Kristiansand.

Kristiansand, kl. 02.05: Det oppstår farlige trafikksituasjoner når to personer vimer i veibanen ved Varoddbrua retning øst.

Kristiansand, kl. 01.39: Politiet får melding om innbrudd mens beboere var hjemme i Øvre Ferjested i Kristiansand. Det er stjålet en Mac og en lommebok.

Krstiansand, kl. 01.35: Vakter ved utested i Vestre Strandgate trenger politiets bistand i forbindelse med slåssing på stedet.

Kristiansand, kl. 00.51: Melding om person som har truet med kniv på McDonalds.

Flekkefjord, kl. 00.32: Politiet får melding om ulykke med en Draco ha kjørt på land i Grisefjorden. Seks ungdommer er reddet på land og er uskadde. Båtfører er mistenkt for kjørinf i påvirket tilstand.

Grimstad, kl. 23.50: En mann har fått i seg for mye hjemmebrent og vil banke alle i Grimstad sentrum.

Arendal, kl. 23.45: En speedbåt har kjørt på MF Kolbjørn i Galtesund. Ingen personskade. Speedbåt stukket fra stedet.

Vennesla kl. 23.00: Folk klager på støy fra ungdomsfest ved Vigeland Hovedgård. Politiet kjører til stedet. 20 ungdommer er tilstede, og politiet avslutter festen.