Hopp til innhold

Arendalsfotballen mot nye høyder

Arendal Fotball har ikke tapt en eneste kamp hittil i sesongen og øyner nå opprykk til 1. divisjon.

FK Arendal i duell med Kvik Halden

Arendal vant lørdagens toppoppgjør i 2. divisjon. Kvik Halden, som lå nest øverst på tabellen, ble slått 2-0 foran 750 tilskuere.

Foto: Leif Dalen / NRK

Lørdag vant laget igjen. Kvik Halden på andreplass på tabellen i 2. divisjon ble slått 2-0 hjemme på Bjønnes stadion. En svært viktig kamp for å holde seg øverst på tabellen. Kun ett lag rykker opp til 1. divisjon.

FK Arendal vant 2-0 hjemme mot Kvik Halden lørdag ettermiddag. Allerede nå begynner supporterne å sikle på opprykk.

Rupert Podobas og Marius Svendsen var to av mange som jublet da FK Arendal scoret hjemme på Bjønnes stadion.

– Resultatet ble bra. Jeg synes ikke vi skaper festfotball, men det er mye i kampen som er bra og vi fikk seieren vi kom hit for, sier Arendals trener Knut Tørum etter kampen.

Knut Tørum

Arendals trener Knut Tørum har tro på opprykk, men vil ikke se for mye på tabellen ennå.

Foto: Leif Dalen / NRK

Laget har tro på opprykk til 1. divisjon, hvor de kan møte Jerv fra nabobyen Grimstad neste år. Kanskje også Start, om de skulle rykke ned.

– Vi har absolutt tro på at vi skal rykke opp, men tabellen er mye mer interessant sent på høsten enn tidlig på sommeren. Nå handler det om å få så mange poeng vi kan, og den jobben gjør guttene strålende, så det er veldig gøy å være på jobb for tiden.

Om lag 750 tilskuere var med å skape god stening i sommervarmen.

– Det kommer noen flere for hver kamp vi spiller. Jeg tror arendalittene etterhvert føler det er reelt med et opprykk, så det snakket som har vært en stund begynner å vise resultater, sier Tørum.

Se video øverst i saken