NRK Meny
Normal

Arendals politikere stiller til debatt

Onsdag kveld samles Arendals politikere til debatt i Arendal kulturhus. Agderposten og NRK Sørlandet inviterer deg til å bli med.

Valdebatt

Se folkemøte direkte fra klokken 19.

Valglogo

Under arrangementet vil lokale politikere bli spurt ut om hva de mener i forskjellige saker.

– Jeg tror vi får en interessant politisk diskusjon, med både erfarne og nye politikere som skal styre Arendal fremover. Med dette håper vi å bidra til at velgerne får vite hva de enkelte partiene står for i lokale saker og på hvilken måte ordførerkandidatene ønsker å lede det politiske arbeidet i byen, sier sjefredaktør i Agderposten Morten Rød.

I løpet av kvelden vil det også bli en ordførerduell.

Åpent for publikum

Stein Gauslaa og Svein Sundsdal

Tidligere redaktør i Agderposten Stein Gauslaa og politisk medarbeider i NRK Sørlandet Svein Sundsdal vil styre debatten onsdag kveld.

Foto: Erik Holand / Agderposten
Morten Rød

Sjefredaktør i Agderposten, Morten Rød.

Foto: Erik Holand / Agderposten

Arrangementet som vil foregå i "Store Torungen" i Arendal kulturhus, er åpent for publikum.

Alle førstekandidatene fra partilistene i Arendal vil være til stede. Det gjelder også de to fylkestingskandidatene til Arbeiderpartiet og Høyre i Aust-Agder.

Agderposten og NRK Sørlandet samarbeider om arrangementet i Arendal kulturhus onsdag kveld. Det er ikke dagligdags.

– Det er første gang vi går inn i et slikt samarbeid. Så langt har det vært en positiv erfaring. Vi er konkurrenter og det vil vi fortsette å være, samtidig ser vi at det er mulig å samarbeide praktisk, teknisk og innholdsmessig i enkeltprosjekter hvis vi mener det kommer våre lesere og brukere til gode, sier Rød.

Kan ses direkte på nett

Programledere for kvelden er Agderpostens tidligere redaktør Stein Gauslaa og politisk medarbeider i NRK Sørlandet, Svein Sundsdal.

Debatten kan også ses direkte på Agderpostens og NRK Sørlandets nettsider fra klokken 19.00.