Amazon får spille toppfotball

Amazon Grimstad får spille toppfotball også neste sesong.

Amazon Grimstad
Foto: NRK

I dag fikk toppserielaget for kvinner fornyet klubblisensen etter utsatt behandling i Klubblisensnemnda i fotballforbundet.

Grimstad-klubben har slitt økonomisk, og var en av fire klubber som ikke fikk lisens ved den første tildelingen tidligere i høst.

3 av 4 fikk lisens

Stabæk Fotball, Amazon Grimstad FK og Løv Ham Fotball fikk NFFs klubblisens for 2007 sesongen i den utsatte behandlingen i Klubblisensnemnda heter det i en pressemelding fra Norges Fotballforbund.

Jan Løkling, leder i klubblisensnemnda, sier at avgjørelsen om NFFs klubblisens også for disse klubbene kunne vært tatt tidligere, om klubbene hadde vært mer grundig i sine opprinnelige søknader. Men han presiserer at det er positivt for norsk toppfotball at 39 av 40 klubber har fått innvilget klubblisens for 2007.

Sunnhetstegn

- Alle klubbene som skal spille toppfotball til neste år har kommet helskinnet gjennom lisensbehandlingen, noe som må tolkes som et sunnhetstegn for norsk toppfotball, sier Løkling.

Den eneste klubben som ikke fikk NFFs klubblisens for 2007 var Manglerud Star Toppfotball. Manglerud Star Toppfotball innfridde ikke kravene til økonomi, men i og med nedrykket fra Adeccoligaen til 2.divisjon i år, får beslutningen ingen konsekvenser for klubben.