NRK Meny
Normal

Alvorlig skadd i bilulykke i Søgne

En mann (19) fra Søgne ble alvorlig skadd etter at han kjørte av veien på Langenes i Søgne søndag kveld. Han er fløyet til Oslo universitetssykehus for videre behandling.

Gå til forsiden

Ulykke på Langenesveien

Ulykke på Langenesveien, Søgne

Ulykke på Langenesveien

3 bilder

  Mannen var på vei fra Kristiansand mot Søgne da han søndag kveld i 22.30-tida kjørte inn i en fjellnabb på Langenesveien ved Paradisbukta i Søgne. Bilen rullet rundt på taket og begynte å brenne. Det var ingen andre involvert i ulykken.

  – Første vitne på stedet så en person som lå i veien utenfor bilen som brant. Han fikk trukket personen lenger unna bilen og personen klaget over smerter i beinet, sier lensmann i Søgne og Songdalen, Terje Pedersen.

  Er fløyet til Oslo

  Både politi, brannmannskap og ambulanse kom til stedet. 19-åringen ble fløyet med luftambulanse til sykehuset i Kristiansand. Sørlandet sykehus beskrev natt til mandag mannens tilstand som ustabil.

  Terje Pedersen

  Lensmann i Søgne og Songdalen, Terje Pedersen.

  Foto: Thomas Sommerset / NRK

  – Han er alvorlig skadd. Gutten ble i dag tidlig fløyet videre til Oslo. Han skal ha vært stabil i noen timer på morgenen i dag, sier Pedersen.

  Skal gjøre flere avhør

  Ulykka skjedde på samme strekning som det tidligere har vært flere ulykker. Man vet ikke om årsaken til ulykka. Politiet er nå opptatt av å skaffe seg informasjon om hva som har skjedd.

  – Vi forsøker nå å innhente så mye informasjon som mulig fra vitnene som kom på stedet like etter at dette hadde skjedd og fra andre som eventuelt kan ha opplysninger.

  – Så må vi få ei forklaring fra 19-åringen selv, når han blir i stand til det. Vi har også dialog med krimteknisk om hvor mye som skal gjøre av krimtekniske undersøkelser på stedet, sier Pedersen.

  Ulykke på Langenesveien, Søgne
  Foto: Roar Tolfsen/N247.no