NRK Meny
Agder politidistrikt
Foto: Leif Dalen / NRK

Agder politidistrikt

 • Krevende år for Agder-politiet

  – Fjoråret var et spesielt krevende år for politiet på Agder, sier visepolitimester Arne Sundvoll. – Med fire store drapssaker som ble etterforsket, og innføring av ny politireform, har politiet ikke vært like mye ute i felt som tidligere år, sier han

  Arne Sundvoll
  Foto: Kari Jeppestøl Arntzen / NRK
 • Bekymret for ungdomsvold

  I 2017 ble det registrert 274 voldssaker hvor personer under 18 år inngår som mistenkt, siktet eller dømt. Det er mer enn en dobling på tre år, viser Kriminalstatistikken i Agder politidistrikt. – Ungdomsvolden i sentrum av de store byene våre øker og det er bekymringsfullt, sier Lindeberg.

  Politimester Kirsten Lindeberg i Agder politidistrikt
  Foto: Asbjørn Odd Berge / NRK
 • Færre boligtyverier

  Antallet grove tyverier fra boliger i Agder politidistrikt er halvert fra toppåret i 2013. Da var det 376 saker registrert, mot fjorårets 181 saker. – Vi har aldri registrert så få grove boligtyverier som i fjor, sier politimester Kirsten Lindeberg.

Asdal barneskole i Arendal oppfordrer elever til å gå sammen til og fra skolen etter at en 12 år gammel elev ble overfalt av to maskerte menn. Ingen er så langt pågrepet. Politiet etterforsker saken og ber om tips.
Innsatsleder i politiet gir en oppdatering rundt ulykken på Vegårshei hvor flere personer er skadet.