Agder politidistrikt
Foto: Leif Dalen / NRK

Agder politidistrikt

 • Sykkeltyv «pågrepet» av vitner

  Politiet har fått overlevert en person som forsøkte å stjele en sykkel utenfor Aquarama i Kristiansand. Sykkeltyven skal ha blitt tatt kontroll på av forbipasserende som oppdaget tyveriet, opplyser politiet.

 • Kjørt til sykehus etter ulykke

  En person er kjørt til sykehus etter en arbeidsulykke i Arendal, melder politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med rørlegging. Politiet oppretter sak.

 • Etterforsker hendelse ved gapahuk

  Politiet etterforsker fremdeles en hendelse ved en gapahuk på Asdal i Arendal i begynnelsen av juli. Det er beslaglagt gjenstander som nå undersøkes. Politiet har foretatt avhør, og ønsker også å snakke med andre som sitter inne med informasjon som de tenker politiet burde ha. Det er ingen som er siktet i saken.

  Gapahuk Asdal
  Foto: Per-Kåre Sandbakk / NRK
 • Blir ikke straffet for hummersalg

  Spesialenheten for politisaker har henlagt Agder-politiets hummersalg som intet straffbart forhold bevist, skriver Agderposten. De blir likevel kritisert av det statlige etterforsknings- og påtaleorganet.

  Ansatte i politiet ble i fjor høst anmeldt av Naturvernforbundet for å ha levert et stort hummerbeslag fra en yrkesfisker i Grimstad til salg, istedenfor å slippe hummeren tilbake i sjøen.

  Stort hummerbeslag i Grimstad
  Foto: Jørgen Ree Wiig / Fiskeridirektoratets sjøtjeneste
Agder politidistrikt får en egen sedelighetsavdeling med 11 politistillinger.