NRK Meny
Normal

Vipers-Pettersen: – Vi skal fighte om medaljer

Vipers Kristiansands nye trener Gunnar Pettersen vil gjøre alt for å utfordre bestelaget Larvik, men mener det er naivt å tro på gull i første omgang.

Vipers trener Gunnar Pettersen om ambisjoner foran ny sesong som trener.

Nett-tv: Ny Vipers trener Gunnar Pettersen er fit for fight selv om han ikke fikk de spillerne han ønsket til laget.

Den nye treneren for håndballklubben Vipers i Kristiansand er «fit for fight», men han har ikke tro på at jentene i Vipers kan slå bestelaget Larvik.

– Vi skal jobbe hardt for å utfordre Larvik, og det er spennende at klubben har det som sin ambisjon å prøve å ta gullet. Den gutsen er en av grunnene til at jeg tok jobben som trener, sier Pettersen.

Den tidligere landslagssjefen for de norske håndballherrene var i Kristiansand for å holde foredrag for næringslivet i dag.

Mistet de beste spillerne

Da Pettersen skrev under en intensjonsavtale med Vipers i desember i fjor, ble han forespeilet flere spillerkjøp. Pettersen ville ha de beste spillerne på laget, men spillere som Heidi Løke og Kathrine Lunde glapp for klubben.

Det var ikke overraskende, for det er ingen spillere som skriver under på en kontrakt et år i forkant. Jeg er imidlertid fornøyd med de spillerne vi har nå. Det får heller være en gulrot å kunne få de to jente med på laget neste år, sier Pettersen.

Pettersen skal være trener for Vipers de neste to årene, med start fra sesongen 2014/ 2015. Nå vil han heve laget fra middelmådig til vinnere:

Det skal jeg gjøre med mine 35 år med erfaring, fightervilje og gode spillere, sier en selvsikker Gunnar Pettersen.

Gunnar Pettersen

Gunnar Pettersen signerte som ny trener for Vipers, 7. april i år.

Foto: Vipers Kristiansand