– Vi skal avslutte med stil

Med solid seier mot Bærum i dag, er Steinar Pedersens gutter klare for å avslutte seriespillet med kvalifiseringsplass i eliteserien.

FFK-Jerv Steinar Pedersen
Foto: Rune Fredriksen / NRK

– Vi er veldig godt fornøyd med kampen i dag, sier Jerv-trener Steinar Pedersen.

Han er stolt av guttene som levert en solid seier mot Bærum i dag. Grimstad-laget plasserte fire baller i nettet, mens rivalen ikke klarte noen, og med det er Jerv farlig nær kvalifiseringen til eliteserien neste år.

Straffe etter to minutter

Pedersen oppsummerer kampen med at det var en noe rotete første omgang, men at de etter en justering i pausen fikk full kontroll i siste del av kampen.

– Bærum hadde en del sjanser, men vi håndterer situasjonene og rydder unna, oppsummerer treneren.

Ohi Omoijuanfo scora det første målet etter bare ti minutter på gressmatta, da han ble lagt i bakken og fikk straffe.

– Vi pressa og jaga de hele veien, og etter det første målet så tidlig i kampen ble de enda mer stressa, forteller Jerv-treneren.

I andre omgang skyter Jan Haatveit Jenssen fra 25 meter og plasserer ballen i mål via tverrliggeren, før Omoijuanfo nok en gang scorer, og sørger for 3–0 ledelse. Det siste målet sørget Dennis Antwi for da han ble spilt alene gjennom med Bærums keeper, og plasserte ballen i hjørnet og fastsatte sluttresultatet til 4–0 for Jerv.

Lukter på kvaliken

Pedersen kan fortelle at det var topp stemningen i garderoben etter kampen, men at de allerede nå retter fokuset en uke frem i tid.

– Det er lov å være veldig fornøyd i dag, men vi har en viktig uke foran oss. Planen er å avslutte seriespillet med stil hjemme mot Follo neste helg. Vi gleder oss, og syns dette er fantastisk artig å være med på, sier treneren.

Neste søndag venter den siste og avgjørende kampen i seriespillet, med seier mot Follo venter kvalifiseringsplass til eliteserien.

Etter 29 av 30 serierunder har Jerv to poeng ned til Sandnes Ulf på 7. plass, men med en langt bedre målforskjell. Dermed klarer de seg med ett poeng hjemme mot Follo neste søndag.

– Vi har vært veldig sterke hjemme, og vi har tenkt til å fortsette med. Vi går selvfølgelig for tre poeng. Dette blir moro og spennende, og vi gleder oss, sier han.