NRK Meny
Normal

Må styrke stallen

Mons Ivar Mjelde mener Start må styrke stallen betraktelig før sesongstart i førstedivisjon. Ifølge treneren er det flere konkrete navn på blokka.

Mons Ivar Mjelde

Per dags dato er ikke Start-troppen bred nok, erkjenner Mons Ivar Mjelde. (Arkivfoto)

Foto: Kent Skibstad / Scanpix

I dag har Start en liten tropp med flere unge spillere. Og flere av spillerne er ennå ikke ferdige med å forhandle kontraktene sine.

Forsterkninger kan komme kjapt

– Vi skal ha 3-4 mann inn. Vi bør det for at denne troppen skal være komplett. Så må vi helst ikke miste så mange heller da, hvis det skal holde med 3-4 stykk, sier Mjelde.

– Jeg leter etter de som kanskje kan ha det lille ekstra. Vi leter litt over alt og har gode kontakter i ulike miljøer. Vi har helt klart navn på blokka, og det kan godt hende det dropper innom noen om ikke så altfor lang tid, sier Mjelde til NRK.

Grei premiere

Start-laget innledet kampsesongen med seier 2-1 over det sammensatte sørlandslaget torsdag. Mjelde mener laget burde vunnet mer, men resultatet var ikke det viktigste i denne kampen.

– Vi rullerer mye for å fordele belastningen såpass tidlig i sesongen. Vi er inne i en hard grunntreningsperiode og da er det viktig at vi ikke tråkker feil og får en haug med skader, sier Mjelde, som etter kampen ga ros til flere av de uerfarne ungguttene som fikk tillit mot Sørlandslaget.