Denne statistikken gir håp om Start-poeng mot Strømsgodset

Startspillerne er optimister før serieåpningen mot Strømsgodset i Drammen. Klubben har ikke tapt en serieåpning siden 2003.

Start møter Strømsgodset i sesongens første kamp i eliteserien. Dette tror spillerne om kampen.

SE HVA STARTSPILLERNE TROR OM KVELDENS KAMP MOT STRØMSGODSET!

– Vi drar for å vinne kampen. Nå har vi hatt en god treningsuke og gode treningskamper i det siste, vi er i bra form. Vi har store muligheter til å vinne kampen, sier Zlatko Tripić.

I fjor endte Sørlandets stolthet på en 9. plass i eliteserien. I åpningskampen på Sør Arena slo de Hønefoss 3–2.

Sist tap i 2003

Start har ikke tapt en åpningskamp i serien på mange år. Vi må helt tilbake til 2003 for å finne sist laget tapte. Da ble Mandalskameratene for sterke i 1. divisjon.

– Vi har vel en litt vanskeligere motstander i år. Vi vet at de er et vanvittig godt hjemmelag. Det er lenge siden de har tapt på hjemmebane. Det kommer til å bli tøft, men jeg tror vi kan vinne kampen, sier 21-åringen fra Lyngdal.

Mons Ivar Mjeldes menn sparker i gang kampen klokka 18.00 i kveld på Marienlyst Stadion i Drammen. Det kan bli tøft, for seriemesterne fra i fjor har også stor tro på seier.

– Kan spille med lave skuldre

– Vi bryr oss ikke om hvem vi møter. Det er første seriekamp og vi må sørge for å få en god start. Vi vet at vi møter et godt hjemmelag, men vi viste i fjor at vi har muligheter til å få med oss poeng derifra. Vi satser på at vi gjør det i år, sier Amin Nouri.

Også Jesper Mathisen er klar over hvilke utfordring han og lagkameratene står overfor, likevel gleder han seg.

– Vi går selvsagt for tre poeng, hvis ikke hadde vi ikke trengt å reise bort. Strømsgodset er det beste hjemmelaget i Norge og ingen forventer noe fra oss. Vi kan spille med lave skuldre og det passer oss fint. Vi gleder oss, sier Mathisen.