NRK Meny
Normal

– Det har vært hektisk

Politiet har hatt mye å gjøre i sørlandsbyene natt til søndag. Her er politiloggen.

Politi

Travel natt for politiet. Arkivbilde.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

– Det har vært en hektisk natt, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt.

I tillegg til ordensforstyrrelser og bortvisning av berusede personer, hadde politiet mye på blokka natt til søndag:

Vennesla, kl. 0525: En bil har kjørt ut av veien ved Honnemyr. Det er ingen personer i bilen når politiet kommer til stedet.

Kristiansand, kl. 0504: Politiet får melding om personer som er innelåst på et bad på Lund. Etter å ha vært på telefon med operasjonssentralen kommer alle seg ut.

Kvinesdal, kl. 0350: En kvinne skal ha kastet en glassbolle i hodet på en mann. Mannen er kun lettere skadd, og ønsker ikke å anmelde forholdet.

Kristiansand, kl. 0349: Mann pågripes for kjøring med bil i påvirket tilstand, samt for vold mot offentlig tjenestemann ved Høietun. Forholdet anmeldes.

Kristiansand, kl. 0323: Politiet får melding om innbrudd i en bolig på Andøya. Politiet undersøker åstedet søndag formiddag.

Kristiansand, kl 0316: En mann pågripes etter en voldsepisode i Vågsbygd. Fornærmede har knekt nesa, og saken etterforskes videre.

Kristiansand, kl. 0248: En person har falt, og overtas av ambulanse etter et slagsmål i Dronningens gate.

Kristiansand, kl. 0223: To personer blir bortvist fra sentrum etter et slagsmål i Dronningens gate.

Arendal, kl. 0155: En mann innbringes av politiet for forulemping av offentlig tjenestemann ved Langbryggen, og for å ikke etterkomme politiets pålegg.

Arendal, kl. 0116: En mann pågripes av politiet etter å ha skallet ned en person ved Langbryggen. Mannen kjøres i arresten, og anmeldes for kroppskrenkelse.

Søgne, kl. 2330: Politiet får melding om at det har vært fremmede og åpnet post i en del postkasser ved Grønngjelet. Politiet ber folk sjekke posten sin.

Lyngdal, kl. 2350: Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke mellom moped og bil ved fylkesvei 43 mellom Lyngdal og Kvås. En 16 år gammel mopedfører kjøres til sykehus i Kristiansand, og blir i løpet av natten fløyet til sykehus i Oslo. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. To personer kjøres til Flekkefjord sykehus for kontroll.