NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Bra vær resten av vinterferien

  – Snøen holder seg hele vinterferien, sier statsmeteorolog Bente Wahl.

  – Lite vind, lite nedbør gir jevnt bra vinterferievær, sier statsmeteorolog Bente Wahl.
 • Trafikkuhell på E18

  Én bil har kjørt av veien på E18 ved Gaupemyr i Lillesand. En person er kjørt til legevakt for sjekk. Politiet opplyser at det er glatt på stedet.

 • Tapte skjebnekamp

  Håpet om avansement fra gruppespillet henger i en tynn tråd for Håvard Vad Petersson (t.v.) og resten av det norske curlinglaget, etter at de tapte hele 10-3 mot Storbritannia i natt. Les mer.

  Norge-Storbritannia, curling, Pyeoungchang
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Medisinutgiftene øker

  Sørlandet sykehus må bruke 125 millioner kroner mindre i året på andre områder, fordi medisinutgiftene har økt kraftig de siste årene. – Det kommer stadig nye, og svært dyre medisiner, sier fung. adm. dir. Per Qvarnstrøm til Fædrelandsvennen.

  Sørlandet sykehus Kristiansand
  Foto: Tom Nicolai Kolstad / NRK

Video og sendinger

Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
Ni måneder gamle Emil lider av en svært sjelden sykdom. Når han sovner, slutter han å puste. Gutten må overvåkes døgnet rundt og trenger respirator for å overleve.
Norsk dokumentar: Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.