NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Stadig flere kjører piggfrie dekk

  Det kommer frem i årets vinterdekk- og sykkelbrukundersøkelse som er gjort for Statens Vegvesen i Kristiansandsregionen. I Kristiansand oppgir kun 27 prosent at man bruker piggdekk, mens i omegnskommunene oppgir over 50 prosent at de bruker piggdekk.

  Piggfri
  Foto: Dan Henrik Klausen / NRK
 • Inntektsnedgang på Agder

  Aust- og Vest-Agder er blant fylkene i Norge som har hatt størst inntektsnedgang fra 2015 til 2016 blant norske privathusholdninger. En av årsakene til den markante nedgangen er statusen i oljenæringen. Les mer.

  Penger Satudarah
  Foto: PRIVAT
 • Pris til natteravner

  Natteravnene i Kristiansand har fått Vest-Agder fylkeskommunes Frivillighetspris for arbeid med barn og unge 2017. Natteravnene startet opp våren 1991 og har vært aktive i 26 år.

 • Advarer mot prostituert mann

  Politiet går nå ut med advarsel etter at en mann i kvinneklær i lang tid har solgt sex blant annet i Kristiansand og Haugesund. Mannen var HIV-positiv. Den utenlandske mannen er nå utvist fra Norge.

Video og sendinger

Fra januar til november er det registrert 401 tilfeller av den flåttbårne sykdommen Lyme borreliose, der borreliabakterier har spredd seg til organer og vev i kroppen. Det er flere enn i noen av de siste 22 årene, melder Flåttsenteret ved Sørlandet sykehus.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju