NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Finn frem paraplyen

  Det blir mye regn på Sørlandet de neste dagene. I dag vil de første regndråpene komme utover ettermiddagen.

  Det blir noen våte dager fremover
 • Kolliderte med parkert bil

  En bil kolliderte med en parkert bil på Hånes i Kristiansand natt til torsdag. Sjåførens førerkort er beslaglagt og vedkommende mistenkes for rus, skriver politiet.

 • Skader for over en halv milliard

  Antall skader etter storflommen på Sørlandet i begynnelsen av oktober har nå kommet opp i 3300, og erstatningene har foreløpig passert en halv milliard kroner. Det viser nye tall fra Finans Norge. 80 prosent av skadene er på private bygg.

 • Slik blir været torsdag

 • Vil ikke ha bratte bakker på ny E39

  Norges Lastebileier-Forbund vil ikke ha bratte stigninger på nye E39 som skal bygges. Det sier regionsjef Reidar Retterholt. Den nye motorveien får bakker med opptil fem prosent stigning. Fardalsbakken på dagens E39 har en stigning på 4,5 prosent.

  Reidar Retterholt
  Foto: Svein Sundsdal / NRK

Video og sendinger

I Sirdal satser selskapet Norsk Ørret på å bli størst i landet innenfor en ny nisje, nemlig produksjon av brunørret. Selskapet skal produsere ørret for 80 millioner kroner i året. I forrige måned startet de opp under merkenavnet Sirdalsørret.
Mange krigsveteraner opplever isolering og ensomhet. Nå åpner "Camp Møvik" offisielt - målet er å gi veteraner og familiene deres en bedre hverdag.
Reaksjoner etter kamp
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Eventyreren Sivert Wille Svane fra Arendal liker seg aller best i toppen av et tre. Han er lidenskapelig opptatt av gamle trær og tar gjerne jobben i høyden, der andre må gi opp.
Noen uker på høsten står det meste på hodet på Sandøya i Tvedestrand - da handler det bare om hummerfiske.
Hummerfiskeren