NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Flere festivaler får lite støtte

  Flere festivaler på Sørlandet får kraftige kutt i statlig støtte. Grunnen er at kulturrådet samler den statlige støtten i en ordning. «Ung klassisk» er en av dem som fikk mindre enn ønsket. – Vi er skuffet, sier Inger Aasland fra Aust-Agder musikkråd.

 • Snø skaper problemer på E39

  På E39 mellom Vest-Agder og Rogaland er det nødvendig med kjetting for store kjøretøy pga. svært mye snø i veien. Brøytebiler sliter med å komme fram fordi vogntog står med problemer både i Lindlandsåsen og i Drangsdalen, ifølge Statens vegvesen.

 • Skuffende av Olsbu

  Varierende skyting resulterte i et skuffende løp for Marte Olsbu under dagens sprint i Frankrike. Froland-kvinnen endte godt over to minutter bak teten.

 • Fikk skader i et bein

  En arbeider skal ha fått skader i et bein etter en arbeidsulykke på Caledonien Hotel i Kristiansand, opplyser politiet. Arbeidstilsynet er varslet. Arbeideren skal ha falt 3-4 meter.

Video og sendinger

Kunstneren Bård Breiviks granittsøyler på Torgallmenningen i Bergen, skal få nytt liv under vann - her på Sørlandet. Søylene skal rives, og plasseres utenfor den planlagte undersjøiske restauranten på Lindesnes.
Flere butikker og bedrifter på Sørlandet stod på adresselisten til to rumenere som i helgen ble tatt i Lørenskog. Politiet mener de to mennene hadde planlagt å oppsøke adressene i Agder-fylkene for å stjele. I forbindelse med pågripelsen fant de tyvegods til en verdi av 250.000 kroner.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju