NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • 11 unge vil starte bedrifter

  11 gründer mellom 16 og 35 år har fått økonomisk støtte til å starte bedrifter fra et nytt ungdomsprosjekt i Setesdal. Trond Haugå (19) sier det handler om alt fra etablering av ølbryggeri til treningssenter.

  Trond Haugå
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Tilkjent erstatning etter bedrageri

  En alternativbehandler fra Sverige er dømt til fengsel i 2,5 år for grovt bedrageri, skriver fvn.no. Hun må tilbakebetale et foreldrepar fra Songdalen 2,8 millioner kr. Kvinnen truet med å avslutte kreftbehandlingen av parets datter om hun ikke fikk penger.

 • Mener det avdekkes en ukultur i NAV

  Ledelsen i NAV Aust-Agder innrømmer at det er avslørt en ukultur i etaten. Sju ledere er tatt for å ha snoket om kollegaer. Tillitsvalgte sier flere ansatte føler seg krenket og er sykmeldt etter datasnoking.

  Ledelsen i NAV Aust-Agder innrømmer at det er avslørt en ukultur i etaten. Sju ledere er tatt for å ha snoket om kollegaer. Tillitsvalgte sier flere ansatte føler seg krenket og er sykmeldt etter datasnoking.
 • – En fantastisk dag for Kjevik

  Næringslivet jubler etter at det i dag ble kjent at Widerøe setter opp en direkterute mellom Kristiansand og London i England.

  Widerøe åpner ny direkterute fra Kjevik til London. 13. august får sørlendingene London tilbake på flyrutekartet. I tillegg mer enn dobles antall ukentlige avganger til Trondheim.

Video og sendinger

Kunstneren Bård Breiviks granittsøyler på Torgallmenningen i Bergen, skal få nytt liv under vann - her på Sørlandet. Søylene skal rives, og plasseres utenfor den planlagte undersjøiske restauranten på Lindesnes.
Flere butikker og bedrifter på Sørlandet stod på adresselisten til to rumenere som i helgen ble tatt i Lørenskog. Politiet mener de to mennene hadde planlagt å oppsøke adressene i Agder-fylkene for å stjele. I forbindelse med pågripelsen fant de tyvegods til en verdi av 250.000 kroner.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju