NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Alvorlig skadet etter påkjørsel

  Den 75 år gamle kvinnen som ble påkjørt ved et fotgjengerfelt på Bjorbekk i Arendal tirsdag formiddag, er fløyet med luftambulansen til Oslo Universitetssykehus. Kvinnen skal være alvorlig skadet, skriver Agderposten.

 • 200 på folkemøte om E39

  Over 200 personer har møtt opp på folkemøtet i Mandal om den nye motorveien fra Kristiansand til Rogaland. – Imponerende oppslutning, sa ordfører Alf Erik Andersen da han åpnet møtet sammen med prosjektdirektør Asbjørn Heieraas fra Nye Veier. I juni neste år starter byggingen.

  Asbjørn Heieraas og Alf Erik Andersen
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Nytt treffsted for veteraner

  Mange krigsveteraner opplever isolasjon og ensomhet. «Camp Møvik» i Kristiansand skal gi veteraner og familiene deres en bedre hverdag.

  Mange krigsveteraner opplever isolering og ensomhet. Nå åpner "Camp Møvik" offisielt - målet er å gi veteraner og familiene deres en bedre hverdag.
 • Vipers leder til pause

  Vipers Kristiansand leder hele 19-6 til pause mot Oppsal. Trener Kenneth Gabrielsen sa før kampen at de skulle ta med seg intensiteten de viste i Champions Leauge. Det har de også vist så langt

  Kenneth Gabrielsen
  Foto: Anne Wirsching / NRK
 • Se TV-sendingen fra NRK Sørlandet

Video og sendinger

Store mengder matjord ble ødelagt etter flommen. I ettermiddag fikk stortingsrepresentant Ingunn Foss se skadene på et potetjorde i Birkenes.
Datatilsynet har bestemt at en verkstedeier i Kristiansand MÅ betale en bot på 75 tusen kroner. Verkstedeieren la ut bilder av tyver tatt med overvåkingskamera, på Facebook.
De som har vært utsatt for kriminalitet har i dag fått et nytt støttesenter. Senteret skal være et lavterskeltilbud for hele Agder.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk dokumentar. Eventyreren Sivert Wille Svane fra Arendal liker seg aller best i toppen av et tre. Han er lidenskapelig opptatt av gamle trær og tar gjerne jobben i høyden, der andre må gi opp.
Noen uker på høsten står det meste på hodet på Sandøya i Tvedestrand - da handler det bare om hummerfiske.
Hummerfiskeren