NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • – Vi gjør det for rettferdigheten

  Rettssaken der to ansatte i Søgne kommune, Randi Fidje og Liv Tone Askildsen, krever 150 000 kroner i erstatning for brudd på blant annet arbeidsmiljøloven, startet i Kristiansand tingrett i dag. Søgne kommune avviser at det er skjedd noe ulovlig.

 • Speilglatt morgen

  Vær forsiktig når du går ut i dag. Overgangen til mildere vær har skapt speilglatte veier i lavlandet nå. Det blir mildt og oppholdsvær i dag, men kulde og mulighetr for nedbør kan skape nye problemer til natta.

  Overgangen til mildere vær har skapt speilglatte veier i lavlandet nå. Det blir mildt og oppholdsvær i dag, men kulde og mulighetr for nedbør kan skape nye problemer til natta.
 • Glatt i Arendal

  På fylkesvei 124 mellom Saltrød og E18 i Arendal meldes det om biler med problemer på glatt føre. Vegtrafikksentralen er varslet, melder politiet.

 • Må tilbake i retten

  Dommen for drapsforsøk på KVS Bygland er opphevet, skriver fvn.no. I fjor knivstakk en gutt (17) ekskjæresten og ble i tingretten dømt til 4,5 års fengsel. Gutten skulle blitt dømt for grov kroppsskade, siden han sørget for livreddende hjelp, mener lagmannsretten.

  Knivstikking KVS Bygland
  Foto: Sigbjørn Kristiansen/NRK

Video og sendinger

Konsept Post i butikk har vokst ut av sitt gode skinn. Aldri før har folk handlet så mye på nett, og dermed øker trykket på de som skal ta imot pakker i dagligvarebutikken.
Agder Renovasjon innførte i høst en ny henteordning for større gjenstander som kan være vanskelige å bli kvitt. Miljøtaxien har på kort tid blitt svært populær.
Kunstneren Bård Breiviks granittsøyler på Torgallmenningen i Bergen, skal få nytt liv under vann - her på Sørlandet. Søylene skal rives, og plasseres utenfor den planlagte undersjøiske restauranten på Lindesnes.
Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Bli med på tur i Nord-Europas lengste Via Ferrata-rute, i det stupbratte Straumsfjellet i Setesdal.
Halvtimes lang reportasje fra storstevne i Sarons Dal. Ca 5000 mennesker. Fra sent 60-tall.
Portrettintervju