NRK Meny
Normal

26-åring fortsatt savnet i Vennesla

Også i dag ble det søkt i vannet og ved elvebredden etter den savnede 26-åringen som har vært savnet i Vennesla siden torsdag. Politiet har fått inn store mengder tips, og ettergår disse.

Otraelva

Tirsdag gjenopptas søket fra mandag langs Otraelva.

Foto: Kai Stokkeland / NRK

– I dag har vi igjen fortsatt søk i og rundt Otra, sier lensmann i Vennesla og Iveland, John Tomas Homme.

Men heller ikke i dag gjorde politiet noen funn i søket etter den 26 år gamle kvinnen som har vært savnet i Vennesla siden torsdag.

Også mandag var det søk i vannet etter kvinnen. Tirsdag i ti-tiden ble søket startet opp igjen. Det søkes fra Moseidmoen i Venneslafjorden og nedover langs elva til Kristiansand.

Politiet leder søket, og folk fra Røde Kors og Roverspeiderne er med. Til sammen fire fartøy leter i vannet og langs elvebredden.

John Tomas Homme

Lensmann i Vennesla, John Tomas Homme.

Foto: Kai Stokkeland / NRK

– Vi holder på så lenge det er lyst. Så vil vi på slutten av dagen ha en vurdering på hva vi skal fortsette med når det gjelder Otra, sier Homme.

Sjekker opp tips

– Vi har fortsatt et stort trøkk på etterretningen, og med å sjekke holdbarheten i tips vi har fått inn, sier Homme.

26-åringen har vært savnet siden torsdag. Lensmannen forteller at de gjennom helgen og de siste dagene har mottatt store mengder med tips.

– Det er tips og opplysninger om mulige observasjoner i Vennesla og andre steder i landet.

De fikk blant annet tips om at 26-åringen var sett på togstasjonen i Vegårshei, men dette tipset er nå sjekket ut av saken.

Politiet jobber også med å innhente data fra video og telefon.

Sist sett torsdag

Det er 26-årige Anna Lisa Halvorsen som er savnet.

Hun ble sist sett i Blåveisstien i Vennesla rundt klokken 17 torsdag 10. desember. Hun skulle gå fra en venn i Blåveisstien til familie i Rakkestad, en distanse på 3–4 kilometer.

Kvinnen er 165 centimeter høy, har halvlangt rødbrunt hår og er lys i huden. Hun var iført en blå/lilla boblejakke, mørke bukser, brune støvletter samt en rød og hvit lue og skjerf i samme farger.

Mannskaper fra hjelpekorpset gjør seg klar

I helgen var det leteaksjon etter den savnede kvinnen.

Foto: Liv Eva Welhaven Løchen / NRK